Maher houdt rekening met Moisander-scenario

By
Updated: mei 14, 2013

Maher heeft al meerdere keren kenbaar gemaakt graag te willen vertrekken bij bekerwinnaar AZ. De middenvelder is toe aan een nieuwe stap en hoopt deze te vinden bij Ajax of PSV. Hiermee lijkt een transfer naar het buitenland uitgesloten.

Enige probleem voor Maher is dat deze clubs wel het transferbedrag moeten kunnen betalen. Dat zou alleen mogelijk zijn wanneer beide clubs verlost worden van een aantal spelers. Mochten de clubs zich niet melden voor Maher dan weet hij maar al te goed dat hij volgend seizoen gewoon nog in Alkmaar speelt. “Ik sta nog tot 2015 onder contract bij AZ, dus het is goed mogelijk dat ik komend seizoen hier nog gewoon speel. Zo is het met Niklas Moisander ook gegaan, je weet niet hoe het loopt”, zegt Maher. Bron: voetbalzone.nl/RTV-NH.

6 Comments

 1. NHN

  14 mei 2013 at 09:46

  Van wie komt dit bericht? Dit is voor het 1st dat ik hoor dat Maher er MISSCHIEN, nog een jaartje aan vastplakt.

  • Jeroen

   14 mei 2013 at 10:02

   Stond op voetbalzone.nl en zij hadden het van RTV-NH.

 2. Mark

  14 mei 2013 at 10:33

  Ik hoorde dat Manchester City Maher wil kopen en dan wil verhuren aan PSV. Op deze manier blijft Maher nog minimaal 1 jaar in nederland en krijgt AZ wel een goed transferbedrag

 3. oldfan

  14 mei 2013 at 11:20

  Het zou zo maar kunnen!!

 4. De Zuid Amerikaanse AZ fan a.k.a. KeesK

  14 mei 2013 at 15:22

  Het zou hem sieren als hij een voorbeeld zou nemen aan Christian Eriksen die zijn ‘opleidingsclub’ Ajax een reëel en zeer hoog transferbedrag van vele miljoenen knaken gunt. En laten we hopen dat dit zo onderhand een beetje zijn houding is geworden, dat hij met trots AZ verlaat en wellicht aan het einde van een glorierijke loopbaan terugkeert als één van de grootste door AZ voortgebrachte jeugd successen ooit. Dan pas ben je een uitzonderlijke klasse voetballer, Adam.

 5. Evert

  15 mei 2013 at 00:10

  Ik zou zeggen gewoon minimaal 10 mio, en anders maar niet en, speelt het jochie met een bokkenpruik mag ie van mijn ook een jaar op de bank of zelfs de tribune in!! En laat dit een les zijn voor alle jeugdige talenten van AZ

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *