KNVB vergeet kampioen Jong AZ

By
Updated: mei 14, 2013

Het beloftenelftal van AZ werd dit seizoen kampioen, maar een beloning van de KNVB heeft het daarvoor nog niet gehad. De Alkmaarders wachten nog altijd op de kampioensschaal, zo liet coach Dennis Haar na afloop van de laatste wedstrijd van dit seizoen weten. AZ sloot het seizoen af met een 4-1 zege op VVV/ Helmond Sport.

“Zij hebben de competitie in tweeën verdeeld, maar zijn vergeten ons als kampioen een schaal uit te reiken. Dat is op z’n minst vreemd te noemen”, stelt Haar op AZ.nl.

AZ speelde dit seizoen in de Beloftencompetitie B van de KNVB. Er was ook een competitie A voor beloftenteams, deze werd gewonnen door SC Heerenveen. Bron: FCUpdate.nl

3 Comments

 1. Jeroen

  14 mei 2013 at 09:16

  Is misschien maar beter ook! We moeten ons schamen dat we in de B-competitie zitten. Als we daar al een prijs voor moeten hebben.

 2. NHN

  14 mei 2013 at 09:45

  Ik denk dat je gelijk hebt. Al was het dan een rare opzet, het begin van die beloftencompetities,ze haden gewoon in die A-competitie moeten zitten. Al is het maar om een beter beeld te hebben van wie er klaar is voor het 1e.

 3. De Zuid Amerikaanse AZ fan a.k.a. KeesK

  15 mei 2013 at 00:56

  Ali Messaoud scoorde de 1-0, om in de tweede helft de winst te behalen voor AZ en de 3-2 en 4-2 te scoren spelend in de spitspositie:
  http://www.az.nl/nieuws/kampioen-jong-az-wint-slotduel/1?catid=
  Ik hoop dat hij straks ergens anders in de eredivisie de ene na de andere goal er in prikt. Of deze jongen terecht of onterecht geen kans heeft gekregen van Gertjan Verbeek is een van de dingen die mij benieuwt voor het nieuwe seizoen. Graag even vermelden welke club het wel in hem ziet, Jeroen! Alvast bedankt en succes voor Ali gewenst.

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *