Scheringa wijst Van Gaal en Schaars op morele verplichting

By
Updated: mei 11, 2009
Scheringa wijst Van Gaal en Schaars op morele verplichting

Louis van Gaal zou zich verplicht moeten voelen om ook volgend jaar nog in dienst te zijn van AZ. Dat zei voorzitter Dirk Scheringa zondag rondom de kampioensfestiviteiten.

Scheringa benadrukte tegenover De Telegraaf nog maar eens dat geen enkele club zich heeft gemeld voor de trainer. “Wijzelf hebben alleen contact gehad met de Belgische bond. Dat is een bespreekbare optie. Verder hoor ik ook verhalen over Real Madrid, Fenerbahce, Newcastle United, maar niemand heeft zich gemeld.”

“We horen het graag als een andere club belangstelling heeft”, zo vervolgt de preses. “Louis heeft met zijn 57 jaar met volle verstand zijn contract met twee jaar verlengd tot 2010. Wij hebben elkaar vier jaar lang door dik en dun gesteund, lief en leed gedeeld.”

Daarnaast is er sprake van een morele verplichting, vindt Scheringa. AZ haalde de trainer terug, terwijl hij reeds was ontslagen. “Net zoals bij Stijn Schaars, die op het punt staat te verlengen tegen de achtergrond dat hij lang geblesseerd is geweest”, zo besluit hij. Bron: Voetbalprimeur.nl

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *