AZ brengt bod uit op NAC speler Gudelj

By
Updated: mei 13, 2013

NAC Breda-middenvelder Nemanja Gudelj (21) speelt vanaf komend seizoen mogelijk voor KNVB-bekerwinnaar AZ. De Alkmaarders, die Adam Maher waarschijnlijk zien vertrekken, hebben een officieel bod op Gudelj gedaan bij de Brabantse club.

Dat bevestigt technisch directeur Earnest Stewart aan Voetbal International. ‘Ik ken de vraagprijs nog niet. We hebben dit bod gedaan om te kijken of we zaken kunnen doen.’

Het constante spel van Gudelj leverde hem veel interesse op uit binnen- en buitenland. Tot een concreet bod kwam het lang niet. Tot deze week.

Stewart is erg gecharmeerd van de international van Jong Servië, die hij nog kent vanuit zijn tijd in Breda. NAC zegt voor haar beste speler een bedrag van zo’n drie miljoen euro te willen ontvangen. Bron: VI.nl, bron foto: Breda vandaag.nl

6 Comments

 1. Jeroen

  13 mei 2013 at 22:03

  Dit is zeker een geode speler voor AZ, maar is 3 miljoen niet wat te hoog? Of heeft hij nog een langduring contract?

 2. Mike

  13 mei 2013 at 22:25

  Dat 3 Miljoen lijkt me niet te kloppen. Vorige winter vroegen ze 2,5 Miljoen ook omdat ze hem niet in de winter wouden laten gaan dus dan zou hij duurder zijn geworden. zijn contract is wel t/m 2015 ik denk toch dat hij zo’n 2 Miljoen kost. verder las ik ook dat er wel heel veel interesse is voor hem misschien daarom zo’n hoge transferbedrag.
  want het zijn wel mooie clubs Twente, Anderlecht, Vitesse,Schalke 04 ,Werder Bremen,Bayern Leverkussen, Fulham, Swansea en Newcastle.

  Ik persoonlijk zou het een geweldige aankoop vinden echt de perfecte vervanger voor de positie van Elm en hij heeft ook wel wat weg van Wernbloom alleen dan nog veel beter.

  Ik denk ook dat AZ falkeburg of Boymans in deze deal moet betrekken die jongens hebben we toch niet nodig 😉

 3. AZformallyknownasAZ

  13 mei 2013 at 22:49

  De vergelijking met Werbloom viind ik heel aardig. Gudelje is van beide markten thuis.
  Veel extra power op het middenveld. Daaraast technisch begaafd en ook geen klein kereltje. Zou echt een versterking zijn. Aanschaffen maar zou ik zeggen. Past ook nog goed qua leeftijd bij de rest van het team. Sluit aan op de visie. Mooie taak voor GJ ; deze speler inpassen en beter maken.

 4. Gerrit Vooijs

  14 mei 2013 at 00:01

  Benieuwd hoe dit gaat uitpakken. AZ heeft een bod neergelegd om te kijken of er een basis vooronderhandelingen is: Ik denk zo’n 2 miljoen. Via onderhandelingen kan dat misschien 2,25-2,50 maximaal worden.
  Eerst maar eens afwachten wat NAC met dit openingsbod gaat doen.

 5. NHN

  14 mei 2013 at 09:31

  Ben niet zo gecharmeerd van dit ventje. Leuk voor NAC. Ben zelf geen fan van NAC. Past volgens mij ook het best bij een counterploeg,zo’n gozer. Bovendien weer zo’n vriendje van Stewart, als het niet lukt blijft hij maar opgesteld staan.
  Maar goed,voor de rest ben ik behoorlijk impulsief, ik heb het gewoon niet zo op spelers van NAC. Niet helemaal eerlijk dus.
  Laat ik voorop stellen dat ik de vraagprijs (er gaat een gerucht van 3 mln) veel te hoog vindt. Verder kun je je afvragen wat er dan met Overtoom moet gebeuren. Het is geen linksbuiten, dat lijkt me nu wel duidelijk. Al is hij behoorlijk tegengevallen (hij werd dan ook het meest als linkerspits ingezet, maar ook daar had hij wel wat meer mogen laten zien), ik neem toch aan dat ook hij in principe voor het middenveld bedoeld was,vooral na het vetrek van Maher, al zal hij dan wel flink uit een ander vaatje moeten tappen. Maar Overtoom lijkt een beetje op een zijspoor te belanden.

 6. AZformallyknownasAZ

  15 mei 2013 at 09:46

  AZ gaat weer Europees voetbal spelen en is dan gebaat bij een wat bredere selectie. We zagen ook dit seizoen da het onbreken van een ruime selectie AZ opbrak. Met
  deze aankopen wordt je minder kwetsbaar. Als je op 3 fronten wil strijden is dat echt tnoodzakelijk. Je dwingt spelers ook het beste van zich zelf te aen zien. Overtoom heeft dit blijkbaar nodig , want hij is nog uit de verf gekomen. Een ander voordel is dat je je ens kunt instellen op een tegenstander. Bij de een is de ene speler beter bruikbaar bij een ander egenstander heeft de ander meer redement.

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *