Woeste Verbeek had geen zin in huldiging

By
Updated: mei 13, 2013

Dat AZ op de slotdag van de competitie met 2-0 verloor bij het al gedegradeerde Willem II heeft voor een tirade van coach Gertjan Verbeek gezorgd. Hij was geenszins te spreken over het spel van zijn ploeg en de daarbij horende financiële consequenties voor de club.

‘Het was helemaal niks’, stelt Verbeek in gesprek met de NOS. ‘Daarom is het logisch dat ik nu bloedlink ben. We hebben onszelf te kijk gezet. Dit was misschien wel de slechtste wedstrijd van het seizoen. Dat kunnen we niet maken. Naar onszelf toe niet en ook niet naar de fans. Om nog maar te zwijgen over de financiële consequenties. Hier zijn geen excuses voor. Als je zo voor de dag komt, heb je geen eerzucht.’

‘Maar goed, ik ben daar eindverantwoordelijk voor’, weet Verbeek. ‘Maar ook door te wisselen, kon ik het tij niet keren. Ik heb hierdoor nu ook geen zin in de huldiging’, doelt hij op de festiviteiten in Alkmaar vanwege de donderdag behaalde bekerwinst. ‘Een verplicht nummer.’

Maher
Adam Maher werd in zijn mogelijk laatste wedstrijd voor AZ in de rust gewisseld. ‘En hoewel ik teleurgesteld ben, ga ik wel met een goed gevoel naar de huldiging’, aldus de middenvelder. ‘We hadden willen winnen en zo de achtste plek willen pakken. Dat was een beter slot geweest. We hebben de club hiermee niet geholpen en dat is jammer.’

Over zijn toekomst kon Maher, die al uitsprak te willen verkassen, nog niks zeggen. ‘We zien wel wat er deze zomer op mijn pad komt.’ Bron: VI

9 Comments

 1. Jay

  13 mei 2013 at 12:10

  Ik vond het ook een dramatische huldiging met al die zure gezichten van de spelers en Verbeek. Dit moeten we maar niet meer doen en de huldiging gewoon houden op de dag zelf, toen was het wel 1 groot feest.

 2. azforever

  13 mei 2013 at 13:05

  hier kan ik me alleen maar bij aansluiten, dit was zure mosterd na de maaltijd

 3. i.pjotr3

  13 mei 2013 at 14:25

  ‘PSV GAAT SAMENWERKINGSVERBAND AAN MET MANCHESTER CITY’
  Vandaag zei Brands ook dat PSV in gesprek is met Manchester City, er zou geen sprake van een samenwerkingsverband. Voetbal International meldt dat Brands twee gesprekken achter de rug heeft met zijn City-collega Txiki Begiristain. Ze zouden hebben gesproken over het stallen van City-talenten bij PSV.
  MAHER NAAR MAN.CITY EN DAN VERHUURT AAN PSV…….DROOMSENARIO!!!!!!! Kan Maher toch in nederland blijven spelen
  LAAT DE EUROOOTJES MAAR KOMEN 🙂

 4. remco

  13 mei 2013 at 14:41

  mooi nieuws
  16miljoen erbij en maher krijgt zijn zin
  alleen ben ik bang dat maher zich bij psv als het zo blijft niet echt ontwikkelen als het daar zo zooitje blijft

 5. Marcel

  13 mei 2013 at 17:12

  Vond de huldeging dramatisch, ten erste de zure gezichten en ten 2e het publiek keek alleen tegen ruggen, alles keek naar de bisness seats terwijl daarbij niemand stond terwijl op de ben en de molenaars goed gevuld waren! slecht georganiseerd!

 6. tony

  13 mei 2013 at 17:45

  verbeek heeft toch gelijk. de duur betaalde spelers boren az 6 ton door de neus door een drama wedstrijd te spelen.

 7. Niels

  13 mei 2013 at 21:28

  Stel Erikson blijft en PSV kan Maher niet betalen omdat ze van dijk en bruma hebben gekocht blijft Maher dan? lijkt me niet maar dan moet hij wel naar het buitenland. Maarja je kan er van uitgaan dat dit ziet zal gebeuren.

  • Jeroen

   13 mei 2013 at 22:04

   De kans dat Maher vertrekt is bijna 100%. Het schijnt ook dat AZ een officieel bod heeft uitgebracht op Gudelj van NAC. Hij moet Maher vervangen.

 8. AZformallyknownasAZ

  13 mei 2013 at 22:58

  Fijne aankoop zou dat zijn. Deze jongen lijkt mij goed te passen bij AZ. We kunnen wel wat winnaarsmentaliteit gebruiken. Samen met Hendricksen op het middenveld dat zie ik wel zitten. Dat wordt een heerlijk dynamisch middenveld. Ik zeg doen!!

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *