Maher pas interessant voor Ajax bij vertrek Eriksen

By
Updated: mei 10, 2013

Adam Maher zal komende zomer een flink rijtje clubs achter zich aan hebben. De spelmaker van AZ staat onder andere in de belangstelling van Ajax, maar de Amsterdammers zullen pas tot actie overgaan bij een vertrek van Christian Eriksen.

“Als er voor hem geen clubs komen, dan hebben ze er geen verstand van”, aldus Ajax-trainer Frank de Boer, die verwacht dat Eriksen komende zomer wordt verkocht aan een buitenlandse topclub.

Pas bij een vertrek van Eriksen komt Maher in beeld. “Zo hebben we dat afgesproken”, vervolgt De Boer. Ook PSV hoopt de middenvelder te strikken, echter weten de Eindhovenaren dat het lastig gaat worden. “Nu wordt het denk ik moeilijk”, reageert trainer Dick Advocaat. Bron: Elfvoetbal.nl

6 Comments

 1. Jeroen

  10 mei 2013 at 23:15

  Schuif de miljoenen die je vangt voor Eriksen maar door naar AZ. Lijkt mij een strak plan! De kans dat Maher naar het buitenland vertrekt is toch nihil. Dan maar tegen een zo hoog mogelijk bedrag.

 2. Azforever

  11 mei 2013 at 10:32

  Nog makkelijker: laat de club die Eriksen koopt gewoon het bedrag overmaken naar AZ. Scheelt administratieve rompslomp en als het niet genoeg is, kan Ajax de rest zelf overmaken.

 3. Mike

  11 mei 2013 at 16:01

  Ze moeten Maher gewoon verkopen aan PSV voor 7 Miljoen + Zoet en Wijnaldum of Narsingh. Estaban Gaat toch als het goed is weg naar Udinese en met Wijnaldum hallen we een vervanger voor Maher en zou misschien ook linskvoor kunnen spelen. En Narsingh is gewoon een goeie speler dan kan je Beerens links zetten en Narsingh rechts. Maher wil toch weg dan maar zo en ajax heeft geen intressant speler voor AZ.

  • Geert

   13 mei 2013 at 09:53

   Ik zat inderdaad aan een vergelijkbare oplossing te denken. Al denk ik dat Wijnaldum wel 3 miljoen waard is, dus zal het iets van 6 a 7 miljoen + Wijnaldum worden denk ik.

   Verder denk ik dan ajax een hoop geld zal hebben na de verkoop van Eriksen die waarschijnlijk naar Dortmund gaat. Dortmund heeft op hun beurt weer een zak geld na de verkoop van Götze.

 4. i.pjotr3

  11 mei 2013 at 16:13

  020 gedrag wat elk jaar weer terug komt.
  Eerst maken ze zo’n jongen helemaal gek, en met bovenstaande uitspraak proberen ze nu een sfeer te creeeren dat ze hem niet willen waarbij ze hopen dat de transferprijs daalt.
  Maher moet gewoon naar buitenland, op een fooi van 020 en pisvee zitten we niet te wachten.

 5. AZ4Altijd

  11 mei 2013 at 18:20

  Verkoop van Maher pas interessant als 020 10 miljoen of meer wil betalen. Anders is het niet interessant voor AZ. Wie denken ze wel niet wie ze zijn? Stelletje idioten.

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *