Succesvolle trainers herenigd bij Bayern München

By
Updated: mei 9, 2009
Succesvolle trainers herenigd bij Bayern München

Louis Van Gaal hoopt Andries Jonker mee te nemen naar Bayern Munchen. De oefenmeester, die volgende week zijn vertrek bekend wilt gaan maken, wilt graag met zijn voormalige assistent gaan werken in Duitsland.

De twee trainers waren in het verleden zeer succesvol bij FC Barcelona. Mede door die uitstekende samenwerking wilt Van Gaal zich weer herenigen met de technisch directeur van Willem II.

De clubleiding van Willem II houdt al stiekem rekening met het vertrek van Jonker. Verwacht wordt wel dat zowel Van Gaal als Bayern na het weekend contact op gaat nemen met de technisch directeur van Willem II.

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *