Knie-operatie dreigt voor Marcellis

By
Updated: mei 10, 2013

AZ-verdediger Dirk Marcellis moet zo goed als zeker na het einde van het seizoen geopereerd worden aan zijn knie. Dat liet de verdediger doorschemeren tijdens de huldiging van AZ in Alkmaar.
Marcellis viel in de gewonnen bekerfinale uit met een knieblessure.
Hij heeft al enige tijd last van de knie en laat er nu naar kijken.

Bron: RTVNH.nl

5 Comments

 1. Jeroen

  10 mei 2013 at 16:07

  Vervelend voor hem. Zal hem wel een paar maanden gaan kosten denk ik. In die periode kan Johansson mooi zijn positie innemen. Vond hem tegen PSV ook goed invallen.

 2. NHN

  10 mei 2013 at 17:44

  Ik hoop gewoon dat Marcellis er tijdig weer bovenop is , en bijtekent. Met die Matthias Johansson, heb je voor de tijd dat het duurt, natuurlijk wel direct een vervanger. Maar ik hoop wel dat Marcellis, de knokker (al zij zijn voetbalkwaliteiten dan wat minder), er in het nieuwe seizoen gewoon weer bij is. Desnoods in het centrum, maar dat zien we dan wel weer.

  • De echte supporter

   10 mei 2013 at 18:53

   helemaal mee eens. hij moet lekker bijtekenen.

 3. Gerrit Vooijs

  11 mei 2013 at 11:27

  Vervelend voor Marcellis net nu hij op de 2-sprong staat: Bijtekenen of vertrekken naar een nieuwe club. Hij was in de finale idd goed op dreef op pure wilskracht en daar heeft AZ er niet zo veel van.
  Dus Dirk teken maar bij.

  Aan de andere kant is dit voor Mattias een echte kans om zich in de basis te spelen, want een echte kans heeft hij nooit gehad natuurlijk. Hij viel in ieder geval goed in !

  • i.pjotr3

   11 mei 2013 at 16:15

   En zoveeel kansen krijg je bij deze trainert niet.

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *