Van Gaal wil Schaars meenemen naar Bayern München

By
Updated: mei 9, 2009
Van Gaal wil Schaars meenemen naar Bayern München

Het begint er zo langzamerhand op te lijken dat Van Gaal AZ gaat uitkleden. Zelf wil hij zo snel mogelijk vertrekken naar de Duitse topclub en neemt dan ook zijn assistent Arveladze mee. Daarnaast lijkt het erop dat AZ Schaars ook kwijtraakt aan Bayern München.

AZ is al tijden bezig om het huidige contract van de succesvolle middenvelder open te breken, maar of dat ook daadwerkelijk gaat gebeuren is erg onzeker.

Schaars, die dit seizoen de motor van AZ was, wordt door Van Gaal beschouwd als een Europese topspeler, die de ideeën en visie van zijn trainer als een van de weinigen tot in de perfectie kan uitvoeren. Van Gaal en Schaars vormen binnen AZ een twee-eenheid. Hoewel ze elkaar niet eeuwig trouw hebben gezworen, is het goed voor te stellen dat de coach zijn beste speler in zijn toekomstplannen betrekt.

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>