Maher klaar voor volgende stap

By
Updated: mei 10, 2013

Gertjan Verbeek is lyrisch over Adam Maher. ‘Het heeft voor hem geen zin nog een jaar bij AZ te spelen, hij kan zó verschrikkelijk goed voetballen’, zegt de trainer van de bekerwinnaar in AD Sportwereld.

Verbeek: ‘En dat terwijl hij vorig seizoen nog beter was. Maar hij moest dit jaar met teleurstellingen omgaan. Daar is hij beter door geworden. Adam kan wat mij betreft ook naar een buitenlandse club. Daar komt hij heus niet op de bank terecht.’ Bron: AD.nl

5 Comments

 1. De echte supporter

  10 mei 2013 at 13:55

  Met verbeek eens naar een buitenlandse club graag

 2. i.pjotr3

  10 mei 2013 at 14:38

  Pers blijft maar zeiken waar hij volgend jaar gaat spelen…..
  Hij verdient een nieuwe club, ik zeg , basisplaatsje bij Man. City en AZ veel poen ……….ik zeg doen!

 3. oldfan

  10 mei 2013 at 15:08

  Gun hem van harte zijn volgende stap. AZ zal wel voor een goede vervanger moeten zorgen. Niet voor een appel en een ei zoals de andere clubs willen maar een aanvaardbare prijs.

 4. urdal

  10 mei 2013 at 19:00

  Als Maher wil blijven spelen kan hij het beste naar Arsenal gaan. Goed voor alle partijen. Arsenal heeft het geld en Maher naar het buitenland en niet naar een concurrent als de neuzen of de subsidie club.

 5. De Zuid Amerikaanse AZ fan a.k.a. KeesK

  11 mei 2013 at 04:00

  Wat als een speler alleen maar naar Real Mallorca of FC Malaga wil omdat het er meestal lekker weer is, wat moet je dan als club? Ik blijf het beperken van een transfermogelijkheid tot twee clubs maar een absurde instelling vinden van Maher. Het lijkt er op dat AZ maar moet hopen dat Ajax 20 miljoen knaken vangt voor Eriksen want anders moet het joch maar in de uitverkoop naar de lampenkap omdat hij niet klaar is voor een andere club ergens anders!!!?

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *