Mark van Bommel maakt kennis met Maher

By
Updated: mei 10, 2013

Mark van Bommel mocht in de bekerfinale even kennis maken met de kwaliteiten van Adam Maher. Heerlijke panna!

4 Comments

 1. Mark

  10 mei 2013 at 00:49

  Had hem al eerder gezien ja, heel mooi Maher! 🙂

 2. De echte supporter

  10 mei 2013 at 07:32

  Hij kan gewoon geweldig voetballen

 3. AZformallyknownasAZ

  10 mei 2013 at 11:31

  Maher is buitencategorie. Ik hoop dat hij bij een mooie buitenlandse club de pannen van het dak gaat spelen. Ik ben het met GJ eens dat hij in staat moet worden geacht bij iedere club een basisplaats te verwerven. En dat gunnen we Adam natuurlijk met zijn allen wel.

  Zorgvuldig kijken naar een zo’ n goed mogelijke vervanging ook in de eigen gelederen. Vind je die niet dan een vervanger aantrekken. Helemaal vervangen gaat vrees ik niet lukken. Maar een teamgeest , een uitgebalanceerd collectief en een goede basismentaliteit (inzet en vechtlust, strijd ) kunnen compenserende factoren zijn. Dat hebben we de laatste periode in de competitie kunnen zien bij AZ. Zo wint David van Goliath. Zo presteer je meer dan eigenlijk van je verwacht mag of kan worden . Voor komend seizoen verwacht ik om genoemde redenen een mooi seizoen. Dit wordt ook nog eens een seizoen met wederom Europees voetbal. ( voor de 5 e keer achtereen)

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *