AZ in conflict met oud zaakwaarnemer van Moisander

By
Updated: mei 8, 2013

Moisander, aan het begin van dit seizoen vertrokken naar Ajax, speelt achter de schermen de hoofdrol in een conflict tussen AZ en zijn oude zaakwaarnemer. Het schijnt namelijk dat voormalig technisch directeur Brands een afspraak zou hebben gemaakt dat 10% van het transferbedrag van Moisander zou moeten worden overgemaakt naar Henk van Ginkel. Dat komt neer op 380.000 euro. Het vreemde is alleen dat Moisander al veel eerder zijn oude zaakwaarnemer heeft gedumpt, dus hij heeft geen enkele rol gespeeld in de overgang naar Ajax. Toch legt hij een declaratie neer bij AZ.

AZ is natuurlijk erg verbaasd over de declaratie: ‘Te gek voor woorden, zo’n bedrag vragen terwijl je nergens wat mee te maken hebt gehad.’ De KNVB heeft aangegeven dat de club uit Alkmaar en de betreffende zaakwaarnemer bij elkaar moeten gaan zitten om dit op te lossen.

Wordt vervolgd…..

4 Comments

 1. woonwagenpower

  8 mei 2013 at 12:26

  Az gaat zijn poot stijf houden, nu ook met de transfers nog!

 2. AZFanaticsnl

  8 mei 2013 at 12:32

  Als het contractueel is vastgelegd en in contract niet is opgenomen dat bij eventuele breuk tussen makelaar en Moisander geen geld krijgt. Zou AZ gewoon moeten betalen

 3. Leo

  8 mei 2013 at 12:49

  Uit dit bericht blijkt dat AZ zijn beste verdediger voor slechts 3,8 miljoen heeft verkocht aan 020. Het voor de juiste prijs verkopen van je beste spelers is voor AZ nog steeds een te moeilijke opgave. Maher wil nu ook zo graag weg. Uit 020 komt natuurlijk een zwaar te laag bod. Hou nu eens je poot stijf en onderhandel een marktconforme prijs !

 4. azdc

  8 mei 2013 at 23:33

  Het is: wordt vervolgd

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *