Maher over fluitende AZ-supporters: ‘Ik houd mij er niet meer mee bezig’

By
Updated: mei 6, 2013

AZ won zondagmiddag haar laatste thuisduel van dit seizoen met 4-0 van promovendus PEC Zwolle. Hoewel de opluchting groot was op de Alkmaarse tribunes, werd groeibriljant en spelmaker Adam Maher lichtjes uitgefloten. Eredivisie Live confronteerde de Oranje-international met de fluitconcerten.

“Ik houd mij er niet meer mee bezig. Als supporters mij willen uitfluiten, dan moeten ze dat doen. Ik doe gewoon mijn best voor het team”, aldus Maher. “Als je je ambities uitspreekt, dan is dat waarschijnlijk verkeerd. Ik sta sterk en maak mij nergens zorgen over.”

Of Maher volgend seizoen zijn wedstrijden nu in het shirt van Ajax of PSV speelt, is nog niet duidelijk. “Ik weet het zelf nog niet. We wachten gewoon af. Eerst de beker winnen en mijn blik richten op het EK -21”, besluit Maher. Bron: Soccernews.nl

4 Comments

 1. Jeroen

  6 mei 2013 at 20:15

  Tja niet leuk voor Maher, maar hij moet ook gewoon eens zijn mond houden over zijn ambitie. Natuurlijk mag hij dat hebben, en natuurlijk snappen wij ook dat hij op een hoger niveau wilt spelen. Echter, hij moet ook snappen dat de fans dit niet elke week willen horen. Ondanks dat een journalist het vraagt, kan hij makkelijk de vraag negeren. Zo moeilijk is dat niet. Hij loopt nu al 1.5 jaar te zeuren over een eventueel vertrek.

 2. Dedie

  6 mei 2013 at 20:19

  Eigen spelers uitfluiten hoort gewoon niet bij een mooie club als AZ. Respect voor Adam die bleef sterk spelen ondanks de fluitconcert. Wij moeten trots zijn op zo’n geweldige speler uit eigen jeugdopleiding. Gelukkig werd hij toegezongen na zijn goal.

 3. Evert

  6 mei 2013 at 23:15

  Dedie je hebt deels gelijk, het geflirt met Ajax en PSV wekt iritatie op bij de fans. Maher kan ook gewoon het volgende zeggen “ik heb ambitie om hoger te spelen, waar? dat zie ik wel. Ik ben AZ dankbaar voor mijn voetbalopleiding en hoop dat de club veel aan mijn zal verdienen en hoop aan het eind van mijn carriére te kunnen afbouwen. En wie weet kan ik na mijn voetballoopbaan nog iets betekenen voor AZ de club die ik voor altijd in mijn hart meeneem! …………………………..zucht…..zo zou ik het graag willen horen maarja AZ word alleen gebruikt als springplank en wat betreft clubliefde is ver heel ver te zoeken. En dat Dedie is waar de fans zich aan iriteren……………..

 4. Gerrit Vooijs

  7 mei 2013 at 00:17

  Ik vind dat je nooit je eigen speler mag uitfluiten als hij elke wedstrijd weer zich inzet voor de club. Anders is het als hij er de kantjes vanaf loopt en wel een vet salaris opstrijkt!
  Maher heeft zich op het veld dit seizoen van zijn beste kant laten zien in een matig presterend team.
  Wat hij op zijn leeftijd heeft laten zien is knap. Op zijn beurt wil hij verder nu hij via Oranje aan de grote wereld heeft geroken.

  Desondanks heeft deze getogen amsterdammer buiten hele summiere reacties in de pers zich maximaal voor AZ ingezet.

  Ik hoop echt dat Maher een mooi afscheid krijgt want zonder hem had AZ de laatste 2 seizoenen minder gepresteerd.
  Clubvoetballers met heel talent bestaan niet meer tenzij die club op hoog niveau speelt en bijbehorend salaris betaalt.

  Maher is de beste speler die AZ heeft voortgebracht, laten we trots zijn en hem een gepast afscheid geven.

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *