Van Gaal onderhandelt ook nog met Belgie

By
Updated: mei 5, 2009
Van Gaal onderhandelt ook nog met Belgie

AZ-trainer Louis van Gaal heeft de Belgische voetbalbond een financieel voorstel gedaan. Naar verluidt kan de KBVB Van Gaal alleen betalen als AZ een gedeelte van zijn salaris blijft uitkeren.

Dat zou dus betekenen dat, mocht de oefenmeester daadwerkelijk tot een akkoord komen, Van Gaal de baan met zijn functie als trainer van AZ zou gaan combineren.

Eerder al gaf voorzitter Dick Scheringa aan dat hij Van Gaal alleen zo een duobaan mag uitoefenen als hij bijtekent in Alkmaar tot minimaal 2012. De voorzitter van de KBVB, François De Keersmaecker, denkt echter maar een kleine kans te hebben op Van Gaal.

“Van Gaal gaf tijdens ons gesprek al aan dat hij ook een ander spoor volgde”, zegt De Keersmaecker in De Morgen. “Hij is nog altijd een van onze kandidaten, maar er spelen natuurlijk meerdere factoren mee.” Bron: Elfvoetbal.nl

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>