Liverpool mengt zich in strijd om Negredo

By
Updated: mei 4, 2009
Liverpool mengt zich in strijd om Negredo

Liverpool heeft zich bij het rijtje geïnteresseerden voor spits Álvaro Negredo gevoegd. Daarmee krijgt AZ flinke concurrentie in de race om de handtekening van de topscorer van Almería.

Negredo liet dit seizoen nadrukkelijk van zich horen door negentien keer te scoren in de Primera División. In twee dienstjaren Almería liet de spits al 32 maal het net bollen. Reden voor AZ om de pijlen op de 23-jarige Spanjaard te richten. In Alkmaar houdt men rekening met een vertrek van Mounir El Hamdaoui en/of Moussa Dembélé.

Topclub Liverpool heeft zich nu dus ook aan het front geschaard, naast onder meer Fulham, Portsmouth en Aston Villa. Volgens Sky Sports staat Negredo op het lijstje versterkingen van coach Rafael Benítez. Volgens dat medium zijn The Reds bereidt een slordige vijftien miljoen euro aan Real Madrid te betalen.

Dat zit zo: De Koninklijke heeft de eerste rechten op Negredo, daar zij een optie tot terugkopen bedongen bij de verkoop van de oud-speler van het eigen B-team aan Almería voor zeven miljoen.

Negredo heeft wel oren naar een collega als Fernando Torres. “Maar ik praat liever over de realiteit en ik heb nog niet gesproken met Benítez”, verklaart de aanvaller tegen Sky Sports. “Ik weet wel dat er enig contact tussen beide clubs is geweest. Mijn toekomst hangt van Real Madrid af.” Bron: Voetbalprimeur.nl

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *