Wijnaldum hoopt op een club uit de Eredivisie

By
Updated: april 22, 2013

Wijnaldum en AZ hebben in onderling overleg besloten om het contract niet te verlengen. Volgens AZ was Wijnaldum teveel op zoek naar garanties die niet gegeven konden worden. Als het aan Wijnaldum ligt dan staat de deur om zijn contract bij AZ te verlengen nog op een kiertje. Mocht er geen gesprek meer plaatsvinden, dan hoopt de speler op een kans bij een andere eredivisieclub.

‘Ik heb gewoon gezegd dat ik in het eerste elftal wil spelen. Uiteraard heb ik geen garanties gevraagd. Geen trainer kan je de garantie op een basisplek geven. In onderling overleg is toen bepaald om niet te verlengen.’ Ondanks dit resultaat bestaat er nog de mogelijkheid dat beide partijen alsnog tot een overeenkomst gaan komen. ‘Dat zou kunnen, maar daar ga ik niet op wachten. We zitten bijna op het einde van het seizoen en ik wil na de zomerstop een club hebben. Er heeft zich nog geen club gemeld. Ik wacht tot clubs zich melden en kies dan wat het beste is voor me.’ Bron foto: Voetbalprimeur.nl

8 Comments

 1. Nelis

  22 april 2013 at 19:52

  Nou verdomme AZ, pak je kans en verleng deze jongen zijn contract! Hij laat week in, week uit zien dat hij over grote kwaliteiten beschikt!

 2. Mike

  22 april 2013 at 19:53

  AZ Kom op nou iedereen ziet toch dat deze jonge steeds beter wordt dus jullie toch ook ? Kom op please verlengen NUUUUUUUU

 3. NHN

  22 april 2013 at 20:00

  Ziet er toch wat beter uit dan een paar weken geleden. “De deur staat nog op een kiertje”,bedoel ik. Ik hoop dat AZ en Wijnaldum inderdaad nog een accoord kunnen vinden. Het is geen absolute topper, maar als linksback toch de beste optie dit jaar.
  Gauw verlengen! zou ik zeggen. En geen Gorter meer als linksback.

 4. Dedie

  22 april 2013 at 21:10

  AZ, laat Wijnaldum niet gaan. Hij blinkt iedere keer uit als linksback!!

 5. AZformallyknownasAZ

  22 april 2013 at 22:31

  Wijnaldum is een talent en draagt samen met Dirk Marcellis de verdediging. Viergever is uit vorm en wil weg. Volgens mij moet je heel goede bouwstenen behouden. Goed kijken naar de spelers waar je de komende tijd mee door kunt en je selectie verbreden
  Wijnaldum hoort echt bij die kern waar je mee door kunt

  Dus AZ gooi de deur open die op een kier staat en verleng het contract van die man. Zoveel goede nederlandse linksback lopen er niet rond.

 6. azdc

  22 april 2013 at 23:29

  Ach zo fantastisch vind ik hem niet. Als AZ hoger op wil mag het wel wat beter.

 7. Mark

  22 april 2013 at 23:56

  Houden!!!

 8. De echte supporter

  23 april 2013 at 06:53

  ach verbeek wil hem zeker niet, anders was het ontract verlengd. ik vind hem steeds beterder op het veld. Het is een veradmening t.o.v. gorter. Of mogen we daar ook niets meer over zeggen van de heren…….

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *