Maher wil naar Ajax of PSV

By
Updated: april 20, 2013

Adam Maher mikt komende zomer op een transfer naar Ajax of PSV. Dat zegt de middenvelder van AZ zaterdag in AD Sportwereld. Voor Maher is volop belangstelling, ook uit het buitenland.

‘Speeltijd is het belangrijkste voor mij. Niet het geld dat ik kan verdienen. Volgend jaar staat er een WK op het programma. Met het oog daarop moet ik elke week spelen’, zegt Maher, die afgelopen winter al dicht bij een overgang naar PSV was.

Ook Ajax is geïnteresseerd in de middenvelder. ‘Het kan een overweging zijn welke club straks Champions League speelt. Wil je de top halen, dan is spelen in de Champions League op mijn leeftijd een vereiste’, aldus Maher die zaterdagavond met zijn club PSV ontvangt. Bron: AD

11 Comments

 1. Jay

  20 april 2013 at 13:17

  Hij kan zo veel willen, maar als beide clubs het gewenste bedrag niet voor hem willen/kunnen betalen, dan heeft hij dikke pech.

 2. Mark

  20 april 2013 at 14:57

  Maher moet ze kop houden.

 3. azdc

  20 april 2013 at 15:00

  voor 18 mln geen probleem

 4. JB77

  20 april 2013 at 15:04

  idd AZDC,

  Anders scheelt het ons eventjes 10 miljoen ofzo

 5. i.Pjotr3

  20 april 2013 at 16:09

  Goed nieuws, Ad8m tot 2015 bij AZ.

  • De Zuid Amerikaanse AZ fan a.k.a. KeesK

   20 april 2013 at 21:07

   Inderdaad, en anders moet hij maar laten zien dat hij een broodvoetballer is en dan eens een dik beleg voor AZ ook respecteren, want anders had ie maar geen contract voor meer jaren moeten tekenen. Dus of AZ trouw of in het grote geld meegaan. Ook bij Ajax of PSV heeft hij namelijk geen garantie dat ie speelt.

 6. Azforever

  20 april 2013 at 16:14

  18 miljoen en geen EURO minder…..

 7. De echte supporter

  20 april 2013 at 17:02

  ik word moe van die maher met z’n gel…..l. als hij dit seizoen net zoveel had laten zien op het veld als in de krant, waren we kampioen… ik begin het ook goed zat te worden met dit soort spelers. die mond praat en de voeten staan stil.
  we zullen zien vanavond of hij durft te spelen tegen psv, of heeft hij andere belangen. zie ik spoken????

 8. Timon

  21 april 2013 at 00:39

  Hedenavond tegen PSV : schandalig! Meneer wilde zeker weer de Mahler show opvoeren?. En niemand bij AZ die ingrijpt! Walgelijk!,,

 9. mick

  21 april 2013 at 03:55

  Wat een onzin, maher levert az zo nog wat geld op anders loopt hij bij einde contract gratis de deur uit. En wat betreft de wedstrijd tegen psv (en eigenlijk de meeste andere) als Maher een fatsoenlijke verdediging achter zich zou hebben staan met als negatieve uitblinker etienne rijnen die az inmiddels al een punt of 16 heeft gekost en middenvelders om zich heen zou hebben die hem daadwerkelijk in de voeten aanspeelt ipv zoals Willy Overtoom vanavond alles naar tegenstander of op 3 meter hoogte of gewoon uit zou Adam Maher AZ inderdaad kampioen maken!!!

  • De echte supporter

   21 april 2013 at 09:39

   @mick ik ben het vaak wel met je eens, maar nu niet. ik heb de wedstrijd even heel goed naar maher gekeken. ik kom tot de cunclussie dat hij BEWUST geen doelpunt maakte, dat hij BEWUST niet optimaal speelde dat hij BEWUST deed alsoaf hij voor het doel niet wist wat hij moets doen. Dat WIJ in de luren worden gelegd door zo’n 19 jarige. Hij wilde PSV geen pijn doen en kan geven voor de tweede plaats zodat PSV CL eventueel kan spelen. Hij wil naar ajax of psv als die CL spelen. wordt psv geen kampioen dn help maher toch even. Dan kan je wel naar andere kijken, maar hij heeft zelf geen knappe bal afgeleverd en bewust staat naast geschoten. Nee ik laat me niet door zijn BEWUSTE spel zand in de ogen gooien. De laatste tijd beweegt zijn mond meer dn zijn voeten, VREEMD voor een voetballer.

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *