Moisander hoopt op Maher en Viergever bij Ajax

By
Updated: april 19, 2013

Niklas Moisander maakte afgelopen zomer de overstap van AZ naar Ajax, de verdediger sluit niet uit dat er tijdens de komende transferperiode twee voormalig ploeggenoten dezelfde stap maken.

“Klopt, dat zou mij niet verbazen”, zegt Moisander in gesprek met NUsport. “Je doelt denk ik op Nick Viergever en Adam Maher? Dat zijn goede spelers, die ik er graag bij zou hebben hier. Met Viergever vormde ik bij AZ een goed duo centraal in de verdediging, maar laat ik voorop stellen dat ik het liefst ook volgend seizoen gewoon met Toby Alderweireld samenspeel.” Bron: Voetbalprimeur.nl

4 Comments

 1. Jeroen

  19 april 2013 at 13:55

  Welja… Misschien moeten we gewoon een samenwerkingsverband met ze opzetten. Doe toch even normaal! Ik word er gek van dat AZ spelers steeds vertrekken naar ajax. Ze betalen de hoofdprijs en anders gaat het niet door….. Beide spelers voor 15 miljoen naar 020? En mocht de interesse van Man City echt waar zijn, dan zal de prijs alleen maar hoger worden.

 2. De echte supporter

  19 april 2013 at 19:54

  jeroen ben het met je eens. 20 miljoen mag 020 ze hebben. die moisander moet zijn kop houden. adam gaat naar MC en viergever gaat ook voor veel geld weg, dus dat zal 020 ook niet neerleggen.

 3. NHN

  19 april 2013 at 20:03

  Moisander moet z’n grote muil houden. Ik was in z’n laatste AZ-jaar al flauw van z’n gezever, dat hij zonodig weg moest. Nu heeft hij heel snel de 020 mentaliteit overgenomen, lekker zitten stoken, net als de boer.
  Ondankbare hond.

 4. i.Pjotr3

  20 april 2013 at 17:04

  Moisander heeft Hoop, dan met hij deze deponeren in een toilet.
  On mainittu jotta olla luis!

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *