AZ wil Co Adriaanse bij vertrek Van Gaal

By
Updated: mei 3, 2009
AZ wil Co Adriaanse bij vertrek Van Gaal

Van Gaal en Bayern München zijn al weken openlijk aan het flirten. AZ is dan ook druk bezig om een eventuele vervanger te zoeken.

Co Adriaanse is de grootste kandidaat om de eventueel vertrekkende Van Gaal op te volgen. Indien Adriaanse komend seizoen werkzaam zal zijn als hoofdtrainer bij AZ zal hij de opvolger zijn van zijn eerdere opvolger. In 2005 nam Van Gaal de taken over van de oud-trainer van onder andere FC Porto en Ajax.

Frank Rijkaard en Henk ten Cate staan ook op de lijst als mogelijke vervangers volgens de Telegraaf.

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>