AZ wint met veel overtuiging van Utrecht: 6-0

By
Updated: april 14, 2013

AZ heeft vanmiddag met erg veel overtuiging van Utrech gewonnen. In Alkmaar werd het uiteindelijk 6-0.

Later meer

13 Comments

 1. Maarten

  14 april 2013 at 20:46

  Mooi zo, tja het spel was niet fantastisch maar tegen 9 is het natuurlijk niet al te lastig ;). Wel moeilijk wat AZ volgende week moet doen tegen PSV omdat als ze bij AZ verliezen waarschijnlijk ook niet 2e worden

 2. AZformallyknownasAZ

  14 april 2013 at 21:00

  Lijkt mij niet zo moeilijk hoor. AZ kan zich helemaal niet permiteren om te kiezen te verliezen. Dus ik zou zeggen strijden voor iedere centimeter. Er lopen bij PSV ook een aantal gluipduiven rond. Dus waarom geen herhaling van zetten. Alle resterende wedstrijden er boven op en zelf uit de buurt blijven van rode kaarten. Goed veel zelfvertrouwen opbouwen voor de bekerfinale en zorgen voor een heerlijke stunt.
  Eind goed, al goed.

 3. Azforever

  14 april 2013 at 21:05

  En bij vier keer winnen, behoort plek 8 zelfs weer tot de mogelijkheden. In deze knotsgekke competitie kan alles. En na vandaag doen we het qua doelsaldo goed!

 4. Mozes

  14 april 2013 at 21:11

  Zet Gorter er in en alles loopt weer ouderwets KUT!

  Snapt iemand Verbeek nog?

 5. Timon

  14 april 2013 at 21:23

  Matchfixing! Reinen,Beerens,berghuis, ………….. Wat een drama!,,,,,,,,

 6. Gerrit Vooijs

  14 april 2013 at 22:40

  1e helft was heerlijk ! 🙂

  2e helft dramatisch ! Zoveel vrije AZ spelers en dan nog zo vaak die ene Utrecht speler vinden die tussen al die AZ spelers de bal niet eens wilde hebben!

  Alleen in en rond de 16m zette Utrecht nog druk en toch de 1 na de andere foute pass in de opbouw. Verbeek moet deze ploeg eens handbal of waterpolo laten kijken / spelen dan zien/weten ze hoe je met zo’n meerderheid een tegenstander kapot moet spelen.

  Wat deed Overtoom trouwens op het veld? Hij stond er wel maar werkelijk niemand wilde hem ook maar aanspelen!
  Ligt hij niet goed in deze groep ?

 7. VakZer

  14 april 2013 at 22:45

  Waarom zoveel gemopper? 3 punten waren keihard nodig. PSV volgende week ook vol voor de overwinning!!

  • Gerrit Vooijs

   14 april 2013 at 23:23

   Tegen 9 moet je als voetballende ploeg met 11 man gewoon veel meer kansen afdwingen.
   De 3 punten waren heilig want volgende week mag PSV de punten “krijgen”…… Vitesse en Feyenoord spelen tegen elkaar, dus PSV zou zo 2e kunnen worden en AZ de lachende 3e ! 🙂

   Het zou imo heel dom zijn om alles op 1 kaart te zetten : het winnen v/d Bekerfinale. Toch wel fijn als je als AZspeler al zeker bent van Europeesvoetbal voordat de finale begint 🙂

 8. De echte supporter

  15 april 2013 at 06:40

  Het is pratich drie punten. het was terecht. wat ik niet snapte (en gemist heb) is dat gorter erin kwam. Hij heeft geen bal goed geraakt in de tweede helft. daarin snap ik verbeek niet. het liep in de eerste helft beter en dat doet hij zo’n wissel.
  tegen psv zal het moeilijker worden of ze moeten nu helemaal van slag zijn en als az dan echt scherp is dan maken we kans op drie punten. Ben ermee eens we hebben geen keuze, we moeten punten pakken en leifst ook nog de beker. Droom ik nu of kan het?

 9. De Zuid Amerikaanse AZ fan a.k.a. KeesK

  15 april 2013 at 08:04

  AZ moet gewoon nog twee keer winnen (of 1x gelijkspel) van PSV en die lampjes moeten zelf maar zien hoe ze nog tweede worden. Het beste voor AZ en het publiek is dat ze wél voor de dood of de gladiolen in de finale staan en niet al van tevoren zeker zijn van Europees voetbal, anders worden het nooit eens mannen.

  Ongelooflijk hoe Beerens weer zo’n honderd procent kans om zeep helpt en zijn rendement op een dramatisch laag niveau houdt zo.

 10. Geert

  15 april 2013 at 08:55

  2e helft was niet best natuurlijk, maar de motivatie is natuurlijk ook weg als je al 4-0 voor staat tegen 9 man. Wat ik erger vind is die enorme kans aan het begin van de eerste helft voor Beerens… Als je die mist, moet je gewoon op de transferlijst komen te staan. Wat een drama…. Verder snap ik niet dat Verbeek met Wijnaldum speelt. Gorter kan er natuurlijk geen hout van, maar Wijnaldum zal sowieso vertrekken na dit seizoen. Waarom dan nog tijd en moeite in hem investeren? Ik vind dat Wijnaldum het goed doet, dus ik hoop dat hij en AZ er alsnog uitkomen en dat hij dus blijft.

 11. Dedie

  15 april 2013 at 10:13

  Verdiende overwinning van AZ. Alleen jammer van de mindere tweede helft. Tegen 9 man had AZ beter vol gas kunnen geven en werken aan doelsaldo. Maar zoals altijd zakte AZ terug en gaf Utrecht zelfs gelegenheid om te schieten. Ik vind Aron Johansson echt veelbelovend – heel actief met eigen acties, goede loopacties. Wil hem meer zien deze keer in een wedstrijd 11 tegen 11.

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *