Martens dit seizoen niet meer in actie

By
Updated: april 12, 2013

Martens zal dit seizoen niet meer in actie komen voor AZ. De speller is herstellende van een knieblessure, maar zal aanstaande dinsdag weer onder het mes moeten.

“Natuurlijk had ik dit seizoen graag nog minuten gemaakt en wat betreft mijn knie was het mogelijk geweest”, zegt Martens. “Maar door me nu aan mijn enkel te laten helpen, begin ik straks hopelijk topfit aan het nieuwe seizoen. De extra tijd die ik nu krijg, betekent dat ik nog meer kan aansterken.”

Het blijft sowieso de vraag of Martens nog wel een wedstrijd gaat spelen in het AZ-shirt. De middenvelder heeft namelijk een contract tot medio 2014. Mocht AZ nog wat geld aan hem willen verdienen dan zullen ze hem deze zomer moeten gaan verkopen. Bron foto: Sporza.be

 

6 Comments

 1. Jeroen

  12 april 2013 at 11:40

  Tja… man van glas? Snap niet dat ze hem dan niet eerder hebben geopereerd aan zijn enkel. Of is dit weer een nieuwe blessure die hij heeft opgelopen? Zal mij benieuwen of hij uberhaupt nog gaat spelen voor AZ. Als we nog wat geld aan hem willen verdienen dan moeten we hem in de zomer verkopen.

 2. Maarten

  12 april 2013 at 11:50

  Hij wil denk ik zelf niet weg, hij heeft het hier naar zijn zin en als er een club komt is het voor hem sowieso een stap terug

 3. Geert

  12 april 2013 at 13:23

  Fantastische voetballer, maar door blessureleed is hij nooit echt doorgebroken. Jammer voor hem en voor AZ. Van mij mag hij vertrekken, ik denk dat hij zwaar op de begroting drukt.

 4. Dedie

  12 april 2013 at 14:22

  Veel sterkte, Maarten. Neem maar de nodige rust en maatregelen om volledig te herstellen en aan te sterken. Hoop dat je volgend jaar wel de steunpilaar bent van AZ.

 5. Evert

  12 april 2013 at 19:42

  Goed gezegd Dedie!!! ik vind dat Maarten hier nog lange tijd moet blijven!!

 6. Gerrit Vooijs

  13 april 2013 at 17:55

  Martens, mits fit natuurlijk, kan probleemloos Maher vervangen. Bij AZ heeft Martens na een blessurejaar telkens een goed seizoen gedraaid:-)
  Opeen verkoop moet AZ helaas niet gaan rekenen ivm zijn medisch dossier.
  Optie is om hem transfervrij te laten gaan als zijn salaris te zwaar drukt, maar dan moet AZ wel een vervanger voor Maher/Martens binnen halen. Die jongen mag dan samen met Overtoom uitmaken wie er basisklant wordt.

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *