Tiental NEC houdt stand tegen AZ: 1-1

By
Updated: april 8, 2013

NEC en AZ hebben in Nijmegen met 1-1 gelijkgespeeld. De thuisclub speelde het laatste halfuur met tien man.

AZ claimde in de beginfase vergeefs een strafschop toen Altidore tegen de grond werd gewerkt door Van Eijden, maar kwam later wel op voorsprong; Maher trof doel met een afstandschot. Luttele minuten later zorgde Conboy met een prachtige vrije trap al voor de gelijkmaker.

Na rust nam de druk van NEC toe en was het voor AZ even alle hens aan dek; zo raakte Platje de paal. NEC moest exhter terug nadat Van der Velden (ex-AZ) een ‘knietje’ met rood bestraft had gezien. In het vervolg drong AZ fel aan, maar de talrijke kansen leverden niets op.

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *