AZ onderneemt in de zomer nieuwe poging om Gouweleeuw aan te trekken

By
Updated: april 4, 2013

AZ zal komende zomer opnieuw een poging wagen om sc Heerenveen-verdediger Jeffrey Gouweleeuw aan te trekken. Technisch directeur Earnest Stewart gaat op de officiële website van de Alkmaarders uitgebreid in op de belangstelling voor de jeugdinternational.

“De afgelopen twee transferperiodes is wel duidelijk geworden dat wij Jeffrey Gouweleeuw heel graag naar AZ willen halen. Dat verandert niet zomaar van de ene op de andere dag. Wij vinden Jeffrey nog steeds een heel goede speler die past in de voetbalvisie van AZ”, zo verklaart de beleidsmaker.

“De verdedigende kwaliteiten van Gouweleeuw zijn ons in eerste instantie positief opgevallen. Daarnaast is hij een voetballende verdediger, net zoals bijvoorbeeld Niklas Moisander dat is. Wat ik verwacht? Nou, sc Heerenveen kan twee dingen doen: hem eventueel verkopen of hem zijn eenjarige contract laten uitdienen. Wij hopen dat Heerenveen komende zomer wil meewerken aan een transfer”, besluit Stewart. Bron: Soccernews.nl

3 Comments

 1. Jeroen

  4 april 2013 at 13:40

  Let op mijn woorden! Komende zomer zal Ajax zowel Maher als Viergever overnemen van AZ. Het zou dus goed uitkomen als we dan een nieuw talent weten te strikken die op de positie van Viergever kan spelen. Echter, doordat Wijnaldum vertrekt hebben we nog wel een extra centrale verdediger nodig. We hebben nu toch wel gezien dat Reijnen niet het niveau heeft.

 2. VakZer

  5 april 2013 at 00:05

  Halen! Brood nodig.

 3. NHN

  5 april 2013 at 14:55

  Alles is beter dan Reijnen,maar of Gouweleeuw nu echt de leider van de AZ-defensie gaat worden? Ik weet het niet. Ik vindt het wel een aardige verdediger, maar of hij er meteen staat om de leiding op zich te nemen? Misschien zie ik het verkeerd..
  Het lijkt me wel dat AZ behoefte heeft aan een leider , en zeker in de verdediging.
  Lam is nog een jong ventje,Viergever zal vertrekken,op links zal ook een nieuweling komen (uitgaande van het feit dat Gorter een gepasseerd station is-dat hoop ik dan maar). Dus zal het weer zoeken worden. Het lijkt mij dat AZ behoefte heeft aan een sterke persoonlijkheid.
  Kan Gouweleeuw dat aan?
  Bovendien zegt die lulkoek van Stewart, met z’n voetballende visie me niet veel. Volgens mij is Stewart ontoerekeningsvatbaar, slaat voortdurend wartaal uit.
  Het nu maar blijven verkondigen dat AZ Gouweleeuw wil, lijkt me ook geen sterke actie. Zo drijft Heerenveen straks de prijs alleen maar op. En betaal je straks de hoofdprijs voor weer een twijfelgeval. (let wel:da’s mijn oordeel,mischien is Gouweleeuw wel de man die straks de ballen van de doellijn weghaalt en de verdediging weer nieuw leven inblaast, maar ik twijfel enigszins,misschien heeft iemand anders een andere mening)

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *