AZ wint met 10 man van Heracles: 2-1

By
Updated: maart 31, 2013

AZ heeft eindelijk weer eens gewonnen! Met Esteban en Marcellis in de hoofdrol wisten de Alkmaarders met veel moeite de overwinning over de streep te trekken.

Later meer…

9 Comments

 1. Leo

  31 maart 2013 at 16:43

  De negatieve hoofdrol was opnieuw voor de scheids. Hij heeft AZ tig maal benadeeld. Geen rood voor Koenders, Lam makkelijk rood gegeven. Altidore ten onrechte afgevlagd. De handsbal bij de goal van Heracles niet gezien. Dertig seconden extra blessuretijd uit niets kado gegeven en bijna nog 2-2. AZ overleeft al deze hindernissen en wint verdiend met dank aan uitblinkers Marcellis en Esteban

 2. azforever

  31 maart 2013 at 17:16

  Hoe is het mogelijk dat deze scheidsrechter steeds maar weer mag fluiten in de eredivisie? Hij kan dat duidelijk niet aan. Voelt geen wedstrijd aan en fluit hierdoor iedere wedstrijd kapot. KNVB doe er iets aan!

  • Jeroen

   31 maart 2013 at 17:23

   Schandalig! Weer arbitrale blunders en weer in het nadeel van AZ. De rode kaart van Lam vond ik terecht. Hij komt te hard en met gestrekt been in. Echter, Koenders had ook gewoon van het veld gestuurd moeten worden. Hij haalt Altidore neer die al doorgebroken was. Overigens wat helemaal verschrikkelijk was, is dat de scheids dik in de 94ste minuut nog een vrije trap geeft aan Heracles. Het is dat Marcellis aan het opletten was, want anders was het gewoon 2-2 geworden. De scheids had al moeten afluiten.

   Gelukkig weer 3 punten. Volgende week tegen NEC. Als we die winnen komen we enigzins uit de degradatiezone.

 3. Gerritvooijs

  31 maart 2013 at 17:51

  Eindelijk eindelijk 3 broodnodige punten !!
  Marcellis heb ik vaak verwenst maar vandaag was hij heel goed !

  Samen met Esteban , Henriksen en Maher de uitblinkers bij AZ!

 4. brandon

  31 maart 2013 at 20:36

  Mn complimenten voor Marcellis die ik hier altijd afbrandt. 3 Zeer kostbare punten met het oog op het programma de concurrentie speelt nl nogvele keren tegen elkaar. De scheids was de slechtste man van het veld niet consequent. Houd me hart vast bij Estebasn elke hoge bal is zo gevaarlijk op schoten en over de grond is hij wel goed het blijft voor mij een zwak sluitstuk die paniek veroorzaakt die niet nodig is denk maatr aan de laatste minuut pffffff. De ploeg heeft gestreden en 3 punten uit het vuur gersleept, complimenten.

 5. VakZer

  31 maart 2013 at 23:01

  Compliment voor de verdediging. Zo moet het verder. Weer een domme fout van Lam. Eredivisie nog een klasse te hoog. Goed om te zien dat Reinen goed inval, al ben ik zeker geen fan.

  Gouweleeuw is brood nodig. Hij speelt momenteel echt goed. Hopen dat de deal nog doorgaat.

  Ook goed om te zien dat Hendrikson en Elm steeds beter spelen.

  Doorgaan zo mannen!!!

 6. VakZer

  31 maart 2013 at 23:04

  De scheidsrechter was weer dramatisch. Rood waar geel moet. Geel voor Koenders in plaats van Rood. DUIDELIJK hands van Heracles bij de 1-2. Inderdaad, schande.

 7. timon

  31 maart 2013 at 23:29

  altijd weer de scheids ; messi elke week ook die man de schuld ,wat een niveau ……

 8. i.Pjotr3

  1 april 2013 at 15:21

  Scheids idd een drama maar ze moeten eens een keer de Kansen benutten, en je staat met 0-4 voor, is de wedstrijd gespeeld en dan voetbal je ook anders………en zo is het bijna elke wedstrijd bij AZ, een scheidsrechterlijke dwaling is meteen onnodig fataal

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *