Pocognoli wil contract verlengen

By
Updated: april 27, 2009
Pocognoli wil contract verlengen

AZ doet zeer goede zaken om de contracten van jonge talenten open te breken. Naast Pocognoli hebben ook Moreno en Moisander een verbeterd contract getekend. Dit betekent dat Van Gaal volgend seizoen over dezelfde verdediging kan beschikken.

Zijn huidige contract loopt nog tot medio 2012, maar hij heeft het zo naar zijn zin dat een vertrek zeker niet aan de orde is. “Het komt zeker goed. Ik hoop dat we het snel kunnen afronden. Dit is een teken van vertrouwen van de club. Het is goed om te weten dat AZ tevreden over mij is en het was ook mijn intentie om mijn contract te verlengen. Ik ben hier dus erg blij mee. Ik werd bij AZ elke dag onder fantastische omstandigheden en ben niet van plan om snel te vertrekken,” aldus Pocognoli.

“Mijn gevoel bij deze club is gewoon goed. Dat zeg ik niet, omdat we net kampioen zijn geworden, het gaat om het totaalplaatje. Als ik naar een andere club ga, is het nog maar de vraag of ik daar meteen basisspeler ben. Het lijkt me beter om met AZ goed te presteren in de Champions League en me zo in de kijker te spelen. Dat hoeft niet perse bij een topclub te zijn, een mooie subtopper kan ook.”

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>