Maher vervangt Sneijder bij Oranje

By
Updated: maart 24, 2013

Bondscoach Louis van Gaal heeft zaterdag Adam Maher toegevoegd aan de selectie van Oranje voor het WK-kwalificatieduel met Roemenië. De middenvelder van AZ vervangt aanvoerder Wesley Sneijder, die vrijdag tegen Estland (3-0) een liesblessure opliep.

Maher debuteerde begin dit seizoen in het Nederlands elftal en heeft inmiddels drie interlands op zijn naam staan. De negentienjarige spelmaker van AZ won afgelopen donderdag met Jong Oranje een oefeninterland in en tegen Israël.

Sneijder heeft na contact met zijn club Galatasaray besloten het trainingskamp van Oranje te verlaten. De middenvelder keert terug naar Istanbul om zich daar te laten behandelen. Bron: Voetbalprimeur.nl

3 Comments

 1. De echte supporter

  24 maart 2013 at 12:27

  Mooi kan de prijs omhoog. Misschien dat er nog meer buitenlandse clubs komen. Als ze hem persoonlijk een mooi contract geven, dan gaat hij wel naar het buitenland.
  Misschien dat hij tegen roemenië weer eens kan laten zien dat hj kan voetballen. Bij az heb ik dat al een tijd niet van hem gezien.

 2. VakZer

  24 maart 2013 at 13:33

  Misschien dat hij in het Nederlands elftal wel op zijn positie blijft staan. Bij AZ staat hij overal, behalve daar waar hij hoort te staan.

 3. Vak J

  25 maart 2013 at 18:20

  Nee, Van der Vaart vervangt Sneijder!

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *