AZ, Feyenoord en Ajax volgen Fins talent

By
Updated: april 27, 2009
AZ, Feyenoord en Ajax volgen Fins talent

AZ, Feyenoord en Ajax kijken met veel interesse naar de ontwikkeling van het Finse talent Kari Arkivuo. Dagblad De Stentor meldt dat scouts van de topclubs de Fins international al een aantal keer aan het werk hebben gezien bij Go Ahead Eagles.

‘Een concreet bod van een club hebben we niet gehad,’ zegt voorzitter Hans de Vroome tegen de krant. ‘Maar het klopt dat er opmerkelijk veel belangstelling lijkt te zijn voor Kari. Ook van topclubs.’

Arkivuo staat sinds de winterstop onder contract bij de huidige nummer zeven in de Jupiler League. De aanvallende middenvelder kwam op voorspraak van Jari Litmanen naar Nederland. Hij speelde hiervoor bij het Noorse Sandefjord, waarmee hij naar de Noorse eerste divisie promoveerde.

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *