De Boer: ‘Maher goedkoper bij degradatie’

By
Updated: maart 17, 2013

Ajax-trainer Frank de Boer laat in aanloop naar de confrontatie van zondag met AZ weten dat de Amsterdammers nog altijd geïnteresseerd zijn in Adam Maher.

Maher gaf al regelmatig aan dat hij een stap hogerop wil maken. Dat lijkt hij in eerste instantie in de Eredivisie te willen doen. PSV en Ajax lijken de grootste kandidaten om de middenvelder over te nemen van AZ. Die club wil de groeibriljant niet zonder slag of stoot laten gaan. Eventuele degradatie van de Alkmaarders zou helpen.

De op dit moment hoge transfersom gaat dan omlaag, weet De Boer. “Als AZ degradeert, verwacht ik dat Maher goedkoper wordt”, zei de coach van Ajax tegen Het Parool. “Wij zijn altijd geïnteresseerd in goede voetballers en Maher is een goede voetballer.” AZ zou naar verluidt tien miljoen euro willen hebben voor de jonge technicus.

“Dat gaat Ajax sowieso niet betalen. Als wij Maher willen hebben en AZ blijft vasthouden aan die vraagprijs, dan moet Maher een gevecht aangaan met AZ”, aldus De Boer, die zondag als koploper in de Eredivisie afreist naar Alkmaar. De titelverdediger staat één punt voor op PSV en Feyenoord. Vitesse ligt drie punten achter. Bron: Goal.com, Bron foto: Voetbalprimeur.nl

6 Comments

 1. Jeroen

  17 maart 2013 at 10:52

  Doet die l*l het weer… vlak voor een duel aangeven dat hij interesse heeft in een AZ speler.

  Owja.. De Boer je gaat gewoon betalen en anders mond houden.

 2. De echte supporter

  17 maart 2013 at 10:58

  die arrogante de boer gaat het weer zo spelen. onrust brengen in een team met randverschijnselen. zo laat je wel zien dat je angst hebt voor de komende wedstrijd. nu moeten we er echt vol tegenaan en de drie punten pakken. dan kan psv kampioen worden, en als het kan helpen we een handje, door de wedstrijd az-psv te verliezen of gelijk te spelen. Nu wil ik dat helemaal, na deze uitspraken van de boer. Eerst vond ik opzich een sympathieke trainer, maar ook bij hem is de arogantie van ajax als een bom ingeslagen. voor ajax moet maher 15 miljoen gaan kosten. laat maher maar lekker naar het buitenland gaan. ik wordt misselijk van het gedrag van die club uit die betonbak, war ze niet eens gras kunnen laten groeien.

  • AZformallyknownasAZ

   17 maart 2013 at 13:09

   Ik ben het met je eens echte suppoter. Deze uitspraken zijn “not done” in de voetballerij. Dit zijn nare berichten die getuigen van weinig respect voor je tegenstander. Het slechte wisselbeleid voor de bekerwedstrijd zit de Boer blijkbaar nog behoorlijk dwars. Dan moet AZ vandaag laten zien dat deze uitspraken ongegrond en ongenuanceerd zijn.

   Come on AZ!!!!!!!!!!!!!!! Verkoop je huid duur en laat zien wie je bent en waar je voor staat!!!!!

 3. Nelis

  17 maart 2013 at 13:16

  Zie hier de reden waarom ajax over het algemeen de minst geliefde club van Nederland is. Arrogant tot en met…

 4. iPjotr

  17 maart 2013 at 18:15

  Na de bekerfinale 2x zoveel waard 🙂

 5. Knudde

  18 maart 2013 at 14:05

  Hij loopt ten eerste erg op de zaken vooruit door te praten over degradatie. Bovendien is het niet erg netjes om zo over een andere club te praten en helemaal niet zo vlak voor de wedstrijd.

  Daarna is het ook nog erg sneu om in de 91ste minuut, met nog 2 minuten te spelen, te gaan wisselen. Als je jezelf dan zo goed vind, speel dan zo’n wedstrijd voetballend uit i.p.v. tijd te gaan rekken. Vind je het gek dat 020 de meest gehate en arrogant bevonden club van Nederland is.

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *