Suarez: ‘Ik wilde Didulica nooit raken’

By
Updated: april 27, 2009
Suarez: 'Ik wilde Didulica nooit raken'

Luis Suárez is geschrokken van de hoofdblessure die AZ-doelman Joey Didulica in het duel met Ajax (1-1) opliep. De knie van de Uruguayaan kwam na een gemiste strafschop in aanraking met de sluitpost, die per ambulance het stadion verliet.

De blessure van Didulica, die eerder al eens twee jaar aan zijn hoofd geblesseerd is geweest, valt vooralsnog mee. “Ik schrok echt”, zei Suárez in De Telegraaf. “De bal was eerst los en op het moment dat de keeper hem alsnog klem pakte, kon ik niet meer stoppen. Het was nooit mijn bedoeling om Didulica te raken.”

Suárez hoopt de doelman van AZ nog een klein steuntje in de rug te kunnen geven. “Ik heb zijn nummer en stuur hem een sms. Ik hoop dat het snel beter met hem gaat”, aldius de aanvaller.

De blessure van Didulica blijft ‘beperkt’ bij een lichte hersenschudding en hoofdpijn. Tijdens de eerste onderzoeken werd niets van ernstige aard ontdekt. Bron: Voetbalprimeur.nl

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>