Debuut Jóhannsson bij Jong AZ

By
Updated: maart 12, 2013

Aron Jóhannsson heeft maandagavond zijn debuut gemaakt in Alkmaarse dienst. De aanvaller deed de laatste 24 minuten mee bij Jong AZ in het thuisduel met de beloften van FC Den Bosch (5-1).

De 22-jarige Jóhannsson werd deze winter overgenomen van AGF Aarhus. Door een lieskwetsuur was de IJslander de afgelopen weken nog niet inzetbaar. Naast Jóhansson maakte Ali Messaoud tegen Den Bosch zijn opwachting na een knieblessure.

Mikhail Rosheuvel was met drie treffers de grote man. De overige doelpunten van AZ kwamen op naam van Joris van Overeem en Thom Haye. Bron: FCUpdate.nl, Bron foto: AZ.nl

7 Comments

 1. Evert

  12 maart 2013 at 23:28

  Heb beelden van hem gezien en doet mij denken aan Huntelaar, verder hoop ik dat we nu een spits te pakken hebben die zich ontpopt als een echte goalgetter. Verder hoop ik dat ie slaagt, zeker gezien wij hem speciaal hebben gehaald terwijl wij genoeg talent op de bank hebben zitten…….??

  • Jeroen

   13 maart 2013 at 08:48

   Hebben we genoeg talent voor in de spits dan? Ik moet je eerlijk bekennen dat ik niet zou weten wie op dit moment Altidore moet vervangen als hij een blessure heeft.

 2. Mike

  13 maart 2013 at 11:21

  Ben het volkomen eens met je jeroen . En ik vind ook dat onze selectie niet breed genoeg is .en sommige basis spelers komen zwaar te kort dus ik vind dater voor volgend seizoen. Zekerden paar spelers bij moeten

 3. Derek

  13 maart 2013 at 14:21

  Hopelijk is hij de killer spits die we nu nodig hebben.

 4. Bradje

  13 maart 2013 at 17:25

  Hopelijk krijgt ie wat bruikbare voorzetten, dan.

  • Gerrit Vooijs

   13 maart 2013 at 20:47

   Er zijn spitsen die zelfs alleen voor de keeper de bal tegen het dak v/h stadion rammen….. dat heeft dus niets met bruikbare voorzetten te maken.

   Altidore is géén kopper zoals Pelle dus heeft een voorzet sowieso weinig zin. Altidore maakt zijn doelpunten zoals een spits die in het 2 spitsensysteem opgegroeid is: combinatie en dan het liefst met de bal aan de voet op het doel af. Overigens geldt dat ook voor Gudmundsson.

   Dat is in mijn ogen de hoofdoorzaak dat Altidore in 16 v/d 26 duels niet gescoord heeft en in die duels geen bijdrage van betekenis heeft geleverd.
   Hopelijk is Jóhannsson dat net als Finn Bogason wel.
   We zullen het moeten afwachten en we kunnen hem pas beoordelen als hij wedstrijdritme heeft opgedaan.

   • i.pjotr

    13 maart 2013 at 23:16

    Wedstrijdritme, ja dag…Als Altidore zondag weer faalt mag Aron invallen en zijn kunnen vertonen.
    16 van 26 niet gescoord, dan mag je ook weleens een keer gewisseld worden! Wordt hij hopelijk scherper van, en mist hij zo’n 100% kans van afgelopen zaterdag niet meer.

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *