Derksen: ‘Wordt voor Ajax een vervelend potje tegen AZ’

By
Updated: maart 12, 2013

Johan Derksen denkt dat Ajax het zondag in de wedstrijd tegen AZ niet makkelijk zal krijgen. De voormalig speler denkt dat de Amsterdammers met weinig zelfvertrouwen zullen afreizen naar Alkmaar, doordat AZ de club uit Amsterdam in de KNVB-beker met 0-3 versloeg.

“Dat wordt voor Ajax een vervelend potje tegen AZ”, zo liet Derksen weten in Voetbal International. Komende zondag neemt de koploper van de Eredivisie het in het AFAS Stadion op tegen de huidige nummer veertien.

“AZ is een ploeg van Gertjan Verbeek, dus die is topfit”, vervolgde Derksen zijn relaas met betrekking tot het duel. “Bovendien hebben ze onlangs van Ajax gewonnen, dus Ajax zal er niet vol zelfvertrouwen op bezoek komen.” Bron: Soccernews.nl

Update

Scheidsrechter Kuipers zal proberen de wedstrijd in goede banen te leiden.

5 Comments

 1. Jeroen

  12 maart 2013 at 10:04

  Vergeet niet dat Ajax in vorm is de laatste weken. Ze hebben aankomend weekend een hoop te verliezen, want de kans dat PSV de koppositie weer overneemt als Ajax verliest is erg groot. AZ is daarnaast nog erg zoekende naar de juiste vorm en heeft de laatste maanden gewoon ontzettend weinig punten weten te verzamelen. Kortom, ik verwacht eerder een makkelijk duel voor Ajax dan voor AZ. Of ben ik nu te kritisch?

 2. AZ Brabant

  12 maart 2013 at 10:30

  niet te kritisch,wel realistisch.
  hoop alleen dat ze de kansen die ze krijgen afmaken en de punten in eigen huis houden,wordt wel weer eens tijd.
  tegen Ajax komen er wel weer andere krachten vrij dus we houden hoop

 3. Jay

  12 maart 2013 at 11:39

  Je kan het net zo goed omdraaien. Voor AZ wordt het een lastig potje tegen Ajax. De belangen voor beide teams zijn groot. Als Ajax zijn A team opstelt spelen ze gewoon goed voetbal en heeft elke tegenstander het lastig tegen ze.

  Gelukkig komen er tegen Ajax bij ons nog wel eens speciale krachten los, die we nu ook echt nodig hebben. Wordt een leuke pot voetbal! De ideale wedstrijd om het zelfvertrouwen op te krikken.

 4. JB Alkmaar

  12 maart 2013 at 11:49

  Ajax is inderdaad in vorm de laatste weken. Zal dus lastige pot voor ons worden.

  Daarnaast denk ik niet dat ze het lichtzinnig zullen op pakken zeker gezien het bekerduel.

  Dat motiveert ze eerder dan dat het hun zelfvertrouwen omlaag haalt lijkt mij.

  Aan de andere kant zijn het toch altijd wedstrijden op zich.

  We zullen zien!!!!

 5. iPjotr

  12 maart 2013 at 14:56

  Tegen 020 is het anders voetballen, we zullen meer ruimte krijgen! Veel meer ruimte dan bij de thuiswedstrijden tegen VVV, NEC,W2,RKC,GRUN, NAC en ADO.
  Een trieste opsomming van clubs waarvan je thuis als”topclub” gewoon van hoort te winnen. Maar dan moet je wel de vele kansen benutten. Gelukkig heeft Rosheuvel gisteren laten zien hoe dat moet.Dus GJ, doe ns gek, ros op rechts en beerens op Links

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *