Van Gaal stelt restricties op voor NOS

By
Updated: april 24, 2009
Van Gaal stelt restricties op voor NOS

Van Gaal heeft restricties opgesteld voor NOS na het incident van vorig week. Van Gaal kreeg na de wedstrijd AZ – Vitesse het idee dat de NOS een gesprek tussen hem en Eredivisie Live aan het opnemen was. Hij was hier niet van gecharmeerd en gaf een tik op de camera. Nu wil hij geen persoonlijke interviews meer geven aan NOS. Vragen stellen tijdens de persconferentie mag nog wel.

Van Gaal stuurde een brief naar de NOS waaruit blijkt dat hij zich gepikeerd voelt. ‘Ik laat me niet misbruiken’, zegt hij. ‘Ik word steeds opnieuw onterecht in de verdediging geduwd. De NOS heeft schijnheilig gehandeld.’

Adjunct-hoofdredacteur Ewoud van Winsen van NOS-sport geeft aan inderdaad een brief te hebben ontvangen. ‘Het is een reactie op onze brief, waarin wij schreven zijn gedrag ongepast te vinden. Overigens geeft hij op zijn Van Gaals aan dat hij niet goed gehandeld heeft. Hij verruilt nu zijn rol als dader voor die van slachtoffer.’

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>