‘Huidige prestaties heeft consequenties voor het elftal van volgend jaar’

By
Updated: maart 5, 2013

AZ heeft maar kort kunnen genieten van het bereiken van de bekerfinale. Afgelopen weekend werd verloren in de competitie, daardoor moet het voorlopig genoegen nemen met de vijftiende plaats in de Eredivisie. Ondanks de lage klassering blijft het rustig bij de club uit Alkmaar.

“Maar intern hebben we wel discussies”, zegt trainer Gertjan Verbeek in gesprek met De Telegraaf. “Het feit, dat we nu zo presteren, heeft absoluut consequenties voor het team voor volgend jaar.”

“Intern is er geen onrust, maar wel bezorgdheid en zijn er discussies of je het nu anders moet doen”, vervolgt de oefenmeester zijn verhaal. “Maar we zullen als leiding vertrouwen en eenheid uit moeten blijven stralen. Daar hebben we allemaal onze verantwoordelijkheid in. En ik ben eindverantwoordelijk, dus zal ik het aan de praat moeten krijgen.” Bron: Voetbalprimeur.nl

3 Comments

 1. de echte supporter

  5 maart 2013 at 13:42

  Verbeek succes, laat ze dan ook eens spele. Als ze niet presteren zet er dan eens andere spelers erin. STOP met het vasthouden van jouw geliefde 11. Zorg voor het sterkste team en spelers die willen. Die heeft AZ ook, alleen verbeek gebruikt ze niet.

 2. Geert

  5 maart 2013 at 14:31

  Precies! Reijnen, Marcellis en Beerens naar het 2e. Zet er maar jeugdspers in. Pakt bij ajax en Feijenoord ook goed uit!

 3. Derek

  5 maart 2013 at 15:27

  graag gorter en nep elm ook

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *