Verbeek alleen naar Twente als Munsterman vertrekt

By
Updated: maart 3, 2013

De kans lijkt klein dat Gertjan Verbeek op korte termijn bij FC Twente voor de groep zal staan. De huidige trainer van AZ kan namelijk niet door één deur met Twente-voorzitter Joop Munsterman, zo verklaart Verbeek zelf tegenover RTV Noord-Holland.

“Ik heb in het verleden met Twente gesproken, maar afspraken zijn bij Munsterman niets waard”, aldus een duidelijk Verbeek. Volgens eens verslaggever van de Leeuwarder Courant zou de Friese oefenmeester hebben gezegd dat “zolang Munsterman daar voorzitter is, hij de kans klein acht daar trainer te worden”.

Verbeek zou al voor hij in Alkmaar aan de slag ging, tot tweemaal toe met Twente hebben gesproken. Hij deed zijn uitspraken bij een sponsorbijeenkomst in Gorredijk. Bron: FCUpdate.nl

4 Comments

 1. De echte supporter

  3 maart 2013 at 17:33

  verbeek dan kan je opzoek gaan naa een andere club….

 2. i.pjotr

  3 maart 2013 at 19:00

  Stug vasthouden aan een team die niet presteerd, ik gun hem die overstap!!!

 3. NHN

  3 maart 2013 at 20:12

  Hij krijgt AZ, niet aan het voetballen. Ook al heb je dan erbarmelijk materiaal, zoals Viktor Elm, Reijnen, Gotrer, en die overgewaardeerde noorse twijfelaar. Zels met een team als dat moet je toch wel tegen NAC,Groningen, RKC, wat punten bij mekaar moeten sprokkelen.
  Verbeek faalt opzichtig, ne alhoewel ik niet zo kapot ben van die trainerswissels, ik denk dat het voor GJV de hoogste tijd is om te vertrekken.
  Dus maar hopen dat er iemand een geldsom op tafel legt , en dan adieu.

 4. Gerrit Vooijs

  4 maart 2013 at 23:04

  Ook gelezen in de media :
  De kou is uit de lucht tussen AZ-trainer Gertjan Verbeek en FC Twente-voorzitter Joop Munsterman. De markante oefenmeester heeft zondagavond contact gezocht met de bestuurder van de Tukkers na enkele uitlatingen die hij een dag eerder deed.

  Zondag klaarde Verbeek in een telefoongesprek met Munsterman de lucht, zo valt te lezen in een verklaring van de club uit Enschede.

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *