De Boer maakt zich al zorgen om competitieduel AZ – PSV

By
Updated: maart 1, 2013

Nadat AZ zich heeft geplaatst voor de finale van de KNVB beker, lijkt Europees voetbal haast niet meer mis te kunnen gaan. Vooral als PSV eerste of tweede wordt.

Dan is AZ ook bij bekerverlies zeker. Omdat op 20 april nog het duel tussen AZ en PSV in het AFAS Stadion van Alkmaar op het programma staat, vormt dat weer een nieuw probleem. Want AZ heeft er alle belang bij dat het die wedstrijd verliest. Een constatering die trainer Frank de Boer van Ajax ook tegen het zere been stoot.

“Dit hebben we onszelf aangedaan. Maar dat AZ zo maar kan verliezen van PSV, is natuurlijk niet zoals het in een competitie hoort”, vertelt de oefenmeester van de hoofdstedelingen tegenover De Telegraaf. De nachtmerrie van manager competitiezaken, Gijs de Jong, wordt daardoor opnieuw bewaarheid.

“Dat Gertjan Verbeek roept van PSV te willen winnen, zegt me niet zo veel”, vervolgt De Boer. “Dat zei Heerenveen voor het treffen met Feyenoord ook…” Bron: Elfvoetbal.nl

6 Comments

 1. NHN

  1 maart 2013 at 10:14

  AZ kan aan al dit geruchtencircuit helemaal een eind maken door 020 i/d de competitie,over een paar weken, thuis, nog eens een pak slaag te geven.
  Mocht die club uit amsterdam, a/h eind v/d competitie dan een paar punten te kort komen,dan kunnen ze ook dat zichzelf aanrekenen (dat kunnen ze zich sowieso natuurlijk). Maar ik vind het wel een mooi scenario: nu alvast weer punten verliezen (bijv. in Enschede), en dan nog eens in Alkmaar. hoop maar dat AZ daar toe in staat is.

 2. Jay

  1 maart 2013 at 11:35

  AZ gaat vanaf nu gewoon alles winnen, klaar! 🙂

 3. iPjotr

  1 maart 2013 at 12:23

  Had 020 in de winterstop Ad8m Maher voor 15 miljoen moeten kopen, hadden ze t probleem kunnen ontlopen.
  Wat een slechte verliezer.
  Hopelijk over 2weken een herhaling van deze fantastische woensdag 🙂

 4. De echte supporter

  1 maart 2013 at 12:41

  de boer is zich aan het indekken, omdat hij geen kampioen gaat worden met dit elftal. ja klopt had hij maar geld moeten uitgeven voor maher. dat wilde hij ook niet. Over een paar weken ajaxc verslaan in alkmaar dat lijkt me geweldig… oh hebben we toch nog een gaaf seizoen

 5. Gerrit Vooijs

  1 maart 2013 at 19:55

  De Boer zei ook dat hij De Beker een serieuze prijs vond en er vol voor wilde gaan. Maar toen de wedstrijd begon stelde hij net als Twente tegen Den Bosch een B-elftal op.
  Dus De Boer heeft gelijk: Dit heeft Ajax zichzelf aangedaan. Deze rekensom hadden ze vooraf moeten maken en niet nu achteraf zitten zeiken.
  Ajax gooide met de pet in de Beker, AZ gooit er met de pet naar tegen PSV.

  • AZ Alkmaar

   2 maart 2013 at 02:36

   Lekker man matchfiksing!
   Ga jij lekker betalen voor z’n game!

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *