Maher: ‘Nu gaan we ook van PSV winnen’

By
Updated: februari 28, 2013

Adam Maher was woensdagavond een gelukkige man. Met AZ bereikte hij door een 0-3 zege op bezoek bij Ajax de finale van de KNVB Beker. Het geeft het grote talent de kans om met een prijs afscheid te nemen in Alkmaar.

“Nu gaan we ook van PSV winnen”, zegt Maher in gesprek met NUsport. De middenvelder hoopt de club uit Alkmaar komende zomer te verlaten voor Ajax of PSV, vertrekken met een prijs is de droom. “Op deze manier kan ik misschien afscheid nemen met een prijs. Dat zou heel mooi zijn.”

Maher hoopt dat het goede resultaat in Amsterdam een positieve werking heeft op de toekomstige duels in de Eredivisie. “Het pakte voor ons goed uit dat Ajax een aantal spelers rust gaf. Maar ook los daarvan hebben we het goed gedaan. Het lukte nu eens om met 0-0 de rust te halen. Dat gaf een goed gevoel en in de tweede helft hebben we toegeslagen.” Bron: Voetbalprimeur.nl

2 Comments

  1. i.pjotr

    28 februari 2013 at 13:41

    Na de winst op Vitesse konden we ook de hele wereld aan…….geen punt meer gehaald daarna! Niet te snel naast je voetbalkicks lopen Ad8m!!!!!!!

  2. De echte supporter

    28 februari 2013 at 19:32

    ja want gisterenavond was hij ook niet altijd goed. ik snap wat hij wil,maar dan moet hij wel beter geconcentreerd zijn met zijn spel. dus kop erbij houden

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *