Kans groot dat De Zeeuw komende zomer vertrekt

By
Updated: april 22, 2009
Kans groot dat De Zeeuw komende zomer vertrekt

Demy de Zeeuw hoopt komende zomer een grote transfer te maken. En daarbij is Hamburger SV wederom kandidaat, volgens de middenvelder van AZ.

”Ik weet dat ze nog steeds belangstelling hebben”, vertelt De Zeeuw aan Voetbal International. De ex-speler van Go Ahead Eagles liep vorige zomer op het laatste moment een transfer naar HSV mis.

”Een club van dat kaliber blijft interessant. Europees voetbal is voor mij wel een voorwaarde. Maar dat hoeft niet per se de Champions League te zijn.”

AZ probeert de selectie ondertussen bij elkaar te houden voor komend seizoen, maar De Zeeuw weigerde een verlenging van zijn tot 2011 doorlopende verbintenis. Trainer Louis van Gaal zei al er niet op te rekenen dat hij komend seizoen nog over de Oranje-international kan beschikken.

”Nu ik heb besloten niet bij te tekenen, gaat iedereen maar gemakshalve ervan uit dat ik komende zomer vertrek. Er spelen op dit moment wel wat dingetjes. Maar als er niets gebeurt, dan blijf ik gewoon bij AZ”, aldus De Zeeuw. Bron: Nu.nl

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *