Verbeek kritisch op uitlatingen Beerens

By
Updated: februari 27, 2013

Enkele uitlatingen van Roy Beerens zijn niet goed gevallen bij Gertjan Verbeek. De trainer van AZ las maandag dat zijn rechterspits zich geen zorgen maakt.

“Ik maak me wel zorgen”, countert Verbeek in De Telegraaf. “Ik wil dat geneuzel niet lezen, we hebben álles te verliezen. We moeten elkaar de waarheid zeggen, anders komen we niet verder. Ze moeten zich ook bewust worden, wat voor effect hun uitlatingen hebben op de club, fans en het team.”

AZ verloor afgelopen weekend van NAC Breda. De club zakte daardoor naar plaats dertien, met slechts drie punten meer dan Roda JC Kerkrade en VVV-Venlo. Verbeek: “Als ze nu zeggen dat het wel meevalt, is het kwartje nog niet gevallen. Ze moeten zelf in de gaten krijgen dat het zo niet langer kan. En moeten elkaar aanspreken.” Bron: Voetbalprimeur.nl

9 Comments

 1. oma

  27 februari 2013 at 09:54

  beerens ga maar de rest van het seizoen op de tribune zitten,je mentaliteit deugd voor geen meter.

  • de echte supporter

   27 februari 2013 at 12:55

   helemaal mee eens. Maar dan kan Verbeek wel boos zijn op die uilatingen, maar dan vraga ik: Wie stelt hem elke wedstrijd op? Wie blokkeert de toekomst van de jeugd? Is dat Verbeek zelf niet………..

  • AZ Alkmaar

   2 maart 2013 at 03:01

   Idd zowel Lewis als Rosheuvel zijn beter!
   Haps en Ondaan ook!

 2. NHN

  27 februari 2013 at 12:40

  Verbeek, stort je wat meer op de wedstrijden, en zorg dat je ploeg wint. Al dat gelul achteraf, wat er in de pers gezegd zou zijn , win je geen punten mee. En als je je stoort aan bepaalde spelers, schop ze er dan eens uit in plaats van altijd maar vasthouden aan dezelfde basis, die keer op keer een bagger-partij spealt (kijk vooral ook eens naar je verdedigers!)

  • Jeroen

   27 februari 2013 at 13:30

   Helemaal mee eens! Toch vind ik wel dat Beerens gestraft moet worden voor deze uitspraken. Hij ziet namelijk niet de urgentie van onze huidige positie in.

   • AZ Alkmaar

    2 maart 2013 at 03:38

    Zie zowel Lewis, Ondaan als Rosheuvel WEL hun man voorbij komen!

 3. Michiel

  27 februari 2013 at 14:29

  Europees voetbal halen via de beker, en dan degraderen. Het zou de eerste keer zijn denk ik?

 4. Peejee

  27 februari 2013 at 17:53

  Wellicht is het een optie om te gaan werken met bonussen voor de heren van de directie. Aangezien er een budget is van 25 mln, mag je minimaal een 5e tot een 8e plek verwachten. Stel je haalt de 5e plek; een bonus van 10K. Helaas je zakt een seizoen door het ijs, zoals nu, een boete van 10 K bij het ‘behalen’ van een 13e tot de 17e plek. WEDDEN DAT DE HEREN INEENS VEEL BETER HUN BEST DOEN..(oke, was even aan het dromen..)

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *