‘Verbeek moet McClaren bij Twente opvolgen’

By
Updated: februari 26, 2013

McClaren heeft vandaag de handdoek in de ring gegooid en vertrekt per direct bij FC Twente. Sindsdien blijven er maar geruchten verschijnen op Internet dat Twente aan het onderhandelen is met AZ om Verbeek over te nemen. Er lijkt nog niets concreet te zijn, maar waar rook is, is vuur. Verbeek heeft namelijk in het verleden al meerdere keren aangegeven graag trainer te willen worden bij FC Twente.

16 Comments

 1. iPjotr

  26 februari 2013 at 15:16

  Het waren twee fantastische jaren, tijd om te gaan GJ voor je het helemaal verprutst

 2. Geert

  26 februari 2013 at 15:32

  Bel pastoor maar op!

 3. oma

  26 februari 2013 at 15:33

  kan toch aan,met het nieuwe seizoen.
  verbeek bedankt jammer dat het dit seizoen minder ging,maar wat voor spelers heb je niet ingeleverd en wat heb je er voor terug gehad.
  ga daar eens naar kijken menzen,het is zo goedkoop verbeek overal de schuld van tegeven.

  • Jeroen

   26 februari 2013 at 15:59

   Goed punt. Vorig seizoen een fantastisch jaar gehad. Zonde dat het dit jaar niet lukt. Overigens hebben we minder kwaliteit, maar met dergelijke spelers moet je veel hoger kunnen staan. Verbeek is soms te koppig en dat heeft AZ een hoop punten gekost.

 4. ceon

  26 februari 2013 at 15:33

  Weg met die Pastoor, heeft nog helemaal niet bewezen.

 5. De Zuid Amerikaanse AZ fan a.k.a. KeesK

  26 februari 2013 at 15:49

  Lijkt me niet des AZ’s om tussentijds de trainer te verkopen. En zeker niet vandaag of morgen want FC Twente heeft al een (tijdelijke) tussenpaus aangesteld: http://www.ad.nl/ad/nl/1443/FC-Twente/article/detail/3400323/2013/02/26/Schreuder-4-weken-lang-hoofdtrainer-Twente-Ik-ga-niet-veel-veranderen.dhtml

 6. Jay

  26 februari 2013 at 17:24

  Misschien dat Verbeek aan het einde van het seizoen naar Twente gaat, maar ik verwacht dat idd niet nu al.

  En vanwaar is iedereen zo gek op Pastoor? Waarom dan bijvoorbeeld niet Langeler?

  AZ heeft de laatste jaren grote namen gehad als trainer. Met Verbeek werd dat al wat minder en als het nu Pastoor wordt, dan is de dalende trend ingezet. Zegt dat misschien ook iets over de ambities van AZ?

  • Gerrit Vooijs

   26 februari 2013 at 19:32

   AZ heeft grote namen gehad toen geld geen rol speelde. Verbeek is een trapje minder en Pastoor heeft net als Verbeek een positieve spelopvatting.
   NEC laat ondanks het vertrek van hun topscorer en met beperkte middelen zien dat goed voetbal en resultaten samen gaan.

   Dat mag gerust op conto van Pastoor geschreven worden.

 7. Peejee

  26 februari 2013 at 17:50

  Verbeek is een prima trainer en nu gaan speculeren over een mogelijke opvolger is wel heel erg voorbarig. Feit is wel dat hij de ploeg op dit moment niet meer aan het voetballen krijgt. Maar let op; de voetbalwonderen zijn de wereld niet uit. Wij pakken Ajax en Zwolle pakt PSV. finale beker. AZ -Zwolle. En die winnen wij natuurlijk. Seizoen gered en Gert Jan is de beste trainer ter wereld. Tja.. hoe opportunistisch kun je zijn..

  • Gerrit Vooijs

   26 februari 2013 at 19:27

   Dat is héél opportunistisch. AZ gaat voor Europees voetbal en natuurlijk om niet te degraderen.
   Het seizoen kan gered worden als AZ De beker wint én niet degradeert.
   Neemt niet weg dat dit het slechtste seizoen wordt van de laatste 10 jaar want die 43 punten van 2008 gaat AZ niet meer redden.

 8. De echte supporter

  26 februari 2013 at 20:09

  van mij mag verbeek vertrekken. ik vind dat hij geen enthousiasme kan overbrengen en is vooral druk bezig met rand verschijnselen en minder met het team/az.
  maakt zich druk over de knvb, maakt zich druk over heerenveen, en nog veel meer. ik vind dat hij met zijn grote mond az beschadigd.

 9. Ceon

  26 februari 2013 at 22:19

  Helemaal met Jay eens, met het aantrekken van Pastoor zouden we nu een dalende lijn inzetten (middenmoot). Het bestuur, onder leiding van Gerbrands heeft het ooit eens geformuleerd dat een trainer van AZ ervaren moet zijn, op niveau moet hebben meegestreden en ook internationaal als trainer moet hebben meegedaan.
  Verbeek doet het overigens prima, hij heeft alleen te maken met een selectie die nog niet met de (sub)top mee kan draaien. Dus laat Verbeek maar voorlopig bij AZ blijven.

 10. brandon

  27 februari 2013 at 09:25

  Het is te gek voor woorden dat er mensen op dit forum zijn die Verbeek nu slachtofferen. Dat hij het nu niet goed doet is niet zijn schuld (mede) maar met spelers die basis zijn marcellis,reijnen,gorter,elm,beerens kan je onmogelijk presteren in zelfs de eredivisie. We zijn in de maling genomen door het bestuur.

  • oma

   27 februari 2013 at 09:49

   je kan drie verdedigers bij het grofhuisvuil zetten heb je niets aan viergever houden,de twee buitenspelers zijn ook dik onder de maat.
   dus aan 5 spelers heb je niets.
   nu kun je zeggen dan jeugd er in maar die jongens moeten er maar aan toezijn.
   het is zo goedkoop een trainer overal de schuld van tegeven.
   dan zijn er nog mensen die roepen om pastoor,wat heeft die waargemaakt?
   of moet die komen omdat hij bij az gespeeld heeft en daar als trainer begonnen is bij de jeugd?
   erg kortzichtig,met dit zootje van spelers komt geen trainer verder.

 11. Fortuna

  27 februari 2013 at 17:04

  In de zomer vertrekt verbeek en komt rijkaard.

 12. urdal

  27 februari 2013 at 20:27

  Laat Verbeek maar blijven en aan een nieuw team bouwen. Ik vind het persoonlijk meer de schuld van steward. Die heeft spelers voor een prikkie verkocht en op Overtoom en Hendriksen na, niks knaps gekocht. We hebben ook nog eens de pech dat Martens al het hele seizoen geblesseerd is en daarom moeten kijken naar een prutser als Gud oh gud-mundsson. En Maher denkt nu al dat hij de grote ster is maar die moet meer in het team verband gaan denken. En dan nog eens te bedenken dat iemand als Pelle, die als hij bij ons alleen voor een leeg doel stond hem op de conervlag wist te schieten, hem er nu van alle kanten erin schiet, is dus allemaal niet de schuld van verbeek. Verbeek is een top trainer en laat hem nog maar lang blijven.

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *