Koeman overwoog te stoppen na ontslag bij AZ

By
Updated: februari 18, 2013

Ronald Koeman is een gevierde trainer bij Feyenoord, maar ruim twee jaar geleden stonden de zaken er heel anders voor. Na zijn ontslag bij AZ twijfelde hij over het voortzetten van zijn trainersloopbaan.

Uiteindelijk besloot Koeman door te gaan en daar heeft hij geen spijt van, zo laat hij weten in het RTL 7-programma Derksen en… “Dat ontslag bij AZ was natuurlijk heel pijnlijk. Ik heb mezelf toen afgevraagd of ik wel in dit wereldje door wilde gaan”, zei Koeman.

“Hoewel je er eigenlijk boven moet staan, de kritieken en het hele trainersbestaan raakt ook je kinderen, je vrouw, je ouders, familie en vrienden”, vervolgde de Feyenoord-trainer, die zijn ploeg vorig jaar verrassend naar de tweede plek in de Eredivisie gidste en nu weer om de bovenste plekken meedoet.

Over zijn twijfels: “Uiteindelijk heb ik toen weer kriebels gekregen bij het kijken naar voetballen en wilde ik weer ergens instappen. Bovendien wilde ik mijn trainersloopbaan zo niet beëindigen. Dat moet op een positieve manier en dat is een ontslag niet.” Bron: Voetbalprimeur.nl

One Comment

  1. De Zuid Amerikaanse AZ fan a.k.a. KeesK

    19 februari 2013 at 12:21

    Hij heeft in ieder geval dik zijn gram gehaald en voor zichzelf bewezen dat hij wel een succesvolle en kundige trainer is. Wat dat betreft kan ik zijn antipathie voor bepaalde (ex-)medewerkers bij AZ wel begrijpen.

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *