Scheringa wil geen versterking voor AZ

By
Updated: april 20, 2009
Scheringa wil geen versterking voor AZ

Van Gaal gaf gisteren in een interview aan versterkingen te willen halen zodat de club voorbereid de Champions League in kan gaan. Scheringa heeft tegenover de officiele KNVB website laten weten hier geen gehoor aan te geven.

“We hebben een fantastische selectie. Er hoeft niets bij. We kunnen het hiermee redden. Het zijn allemaal jonge jongens. De gemiddelde leeftijd is 22 jaar. Ze kunnen nog veel leren, en dat kan bij AZ. En er lopen geen contracten af en ik denk dat de meeste jongens willen blijven. Maar ik heb altijd gezegd: als Barcelona komt, unnen we het een speler sportief niet aandoen om hem vast te houden,” aldus Scheringa.

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *