Stewart ontevreden met Eredivisie scheidsrechters

By
Updated: februari 14, 2013

Earnest Stewart is niet geheel tevreden met de scheidsrechters in de Eredivisie. De directeur voetbalzaken bij AZ is van mening dat de scheidsrechters in de Eredivisie inconsequent bezig zijn en is daar absoluut niet blij mee. Stewart ziet dat als een groot probleem.

“Vooropgesteld: ik vind dat wij altijd eerst naar onszelf moeten kijken en een aantal rode kaarten was dit seizoen zonder meer terecht”, bekende de directeur in gesprek met Voetbal International. “Wat Jozy Altidore deed wegens aanhoudend commentaar op de leiding, keur ik ook zeker niet goed.”

Stewart is dan ook een voorstander van strakkere richtlijnen. “Als er strakkere richtlijnen komen voor het geven van rood, juich ik dat toe. Maar dan gaat het om de interpretatie. Scheidsrechters in de Eredivisie zijn zichtbaar inconsequent bezig en dat begint een groot probleem te worden”, besloot Stewart. Bron: Soccernews.nl

4 Comments

 1. iPjotr

  14 februari 2013 at 14:13

  Slimme uitspraken Ernie, win je vast heel veel goodwill mee bij de scheidsrechters 🙁

 2. Mike

  14 februari 2013 at 17:45

  Is het niet een idee om de Nederlandse scheidsrechters een tijdje in Engeland te laten fluiten zodat ze kunnen zien dat er in Nederland veel. Te snel. Gevloten. Wordt ????

  • De echte supporter

   14 februari 2013 at 21:47

   Mike ben het met je eens. Maar ik denk dat ze daar niet kunnen fluiten. De wedstrijden worden hier dood gefloten

 3. NHN

  3 maart 2013 at 12:46

  Ik ben ontevreden over Stewart

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *