AZ verliest in Rotterdam van Feyenoord: 1-3

By
Updated: februari 10, 2013

AZ begon het duel erg goed en had met Maher al een grote kans om op voorsprong te komen. Helaas van het toch Feyenoord die op voorsprong kwam door een doelpunt van Boetius. Beerens bracht de spanning in de tweede helft nog terug door gelijk te maken, maar de (onterechte) rode kaart voor Viergever brak AZ definitief en hierdoor kon Feyenoord uitlopen tot een 3-1 voorsprong.

Later meer…

12 Comments

 1. Jeroen

  10 februari 2013 at 16:27

  Jammer! We begonnen het duel erg sterk met een grote kans voor Gudmundsson en Maher. Jammer dat je dan niet scoort. Tweede helft hebben we verloren door arbitrale dwaling… Dit was wederom geen rode kaart.

 2. azdc

  10 februari 2013 at 16:34

  Snap niet waarom AZ nog naar Rotterdam en Amsterdam afreist. Deze potjes zijn op voorhand al verloren… Zag er leuk uit maar creeeren geen kansen. En na 1 minuut met tien man ligt de bal er al in.

  Misschien tijd om te stoppen met dat leuke gebal en te beginnen met verdedigen!

 3. Fortuna

  10 februari 2013 at 16:43

  Verdedigen wat is dat az heeft momenteel een hele slechte verdediging staan viergever dat is toch helemaal niks man marcellis werd helemaal ondersteboven gelopen dan hebben we het nog maar niet over reinen en gorter waardeloos zo komen we nooit bij de eerste 5 misschien moeten we eens kijken hoe van gaal dat aanpakte na dat seizoen dat we elfde werden hij ging van aanvallend voetbal naar reactie voetbal resultaat kampioen van nederland

  • iPjotr

   10 februari 2013 at 16:48

   Heb jij onder een steen gelegen van middag, zo dramatisch was t verdedigend niet. Heb ik toch een andere wedstrijd gezien!
   Aanvallend was t om t huilen. Altidore geen enkele goede aanname, maher 2e helft niet gezien, gudmundsson en beerens geen goede voorzet , op dat ene lucky schot na

 4. iPjotr

  10 februari 2013 at 16:44

  GJ, t was weer verzorgt voetbal maar daar win je het niet mee.
  En als Altidore in de eerste 5 minuten geen bal raakt wordt t helemaal niets.
  Na de dwaling van Bas Naaihuis,( waarom viergever wel en Immers geen rood?) had je ook voor snelheid kunnen zorgen met Rosheuvel.
  Joszi kan n topspits zijn, helaas maar 10 wedstrijden per seizoen!
  Maarja goede warmingup voor 27 februari, de wedstrijd van t seizoen

 5. Gerritvooijs

  10 februari 2013 at 20:42

  Altidore scoort 15 goals maar draagt verder helemaal niets bij aan AZ. Als Jozy niet scoort speelt AZ met 10 man.
  AZ voetbalt niet door zoals alle concurrenten voor Europees voetbal wel doen! AZ aanvallers zijn blind voor de combinatie in de ruimte en spelen de bal slechts terug omdat zij geen oplossing zien.
  Hoe kan het dat Heracles onder Verbeek wel naar hartelust combineerde en dat dit AZ daar nauwelijks in slaagt?
  Rondspelen is geen combineren……..

 6. Gerritvooijs

  10 februari 2013 at 20:42

  Altidore scoort 15 goals maar draagt verder helemaal niets bij aan AZ. Als Jozy niet scoort speelt AZ met 10 man.
  AZ voetbalt niet door zoals alle concurrenten voor Europees voetbal wel doen! AZ aanvallers zijn blind voor de combinatie in de ruimte en spelen de bal slechts terug omdat zij geen oplossing zien.
  Hoe kan het dat Heracles onder Verbeek wel naar hartelust combineerde en dat dit AZ daar nauwelijks in slaagt?
  Rondspelen is geen combineren……..

 7. oldfan

  11 februari 2013 at 08:05

  De teleurstelling druipt er af en terecht. We moeten ons alleenn realiseren dat AZ niet meer het AZ is van een paar jaar geleden en ook niet meer vzal worden. Toppers zijn er niet meer en weten we bij voorbaat dat we geen kans maken. Spelers die het zouden moeten laten zien doen onvoldoende mee omdat ze al bezig zijn met hun volgende transfer en niet met het AZ gevoel die wij wel hebben. Bij voorbaat wist ik dat F er de beuk in zou gooien als het niet zou lopen en dat kunnen wij niet. Als het wel gebeurt krijgen we meteen een onterechte kaart. We moeten dit maar als een overgangsjaar beschouwen waarin de trainer opnieuw een goed team aan het opbouwen is. Niet te veel meer hopen dat we nog zo goed zijn en mee kunnen doen bespaart vele teleurstellingen. Ik heb het me inmiddels aangeleerd.

 8. Jay

  11 februari 2013 at 09:27

  Mwa, met 11 tegen 11 had ik het nog moeten zien, zo slecht vond ik het niet gaan. Het was gewoon weer een onterechte rode kaart die ons de das om deed. Ik heb nog steeds vertrouwen dat we met deze spelers in het linkerrijtje gaan eindigen, als we dan maar wel af en toe de wedstrijd met 11 man mogen eindigen.

 9. De Zuid Amerikaanse AZ fan a.k.a. KeesK

  11 februari 2013 at 17:30

  Strijdend ten onder. Wat kan ik zeggen vanuit een voor de verandering bewolkt Asuncion? Ben ik van de onderste plaats af in de poule door mijn schamele drie puntjes dit weekend? Feyenoord uit met Bas Nijhuis, altijd moeilijk…

  • De echte supporter

   11 februari 2013 at 19:45

   Keesk ja een wedstrijd gefloten door glijhuis levert altijd verliespunten op. 11 tegen 11 dan hadden we nog een mooie tweede helft gehad.

   • Jeroen

    11 februari 2013 at 19:57

    Inderdaad, en dan hadden we wellicht nog gewonnen ook. Ondanks dat we met geluk op 1-1 kwamen, had ik er nog wel vertrouwen in.

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *