‘PSV zocht investeerders voor transfer Maher’

By
Updated: februari 6, 2013

PSV wilde Adam Maher wel heel graag in januari al vastleggen, zo blijkt uit berichten van het Eindhovens Dagblad. Volgens de regionale krant benaderde de koploper van de Eredivisie zelfs externe investeerders om de transfer te bewerkstelligen.

Maher werd gedurende de hele transferperiode aan PSV gelinkt. De Eindhovenaren hadden echter niet de financiële middelen om aan de vraagprijs van AZ te voldoen. Naar verluidt vroegen de Alkmaarders tien miljoen euro voor de talentvolle middenvelder.

PSV probeerde het op de laatste dag nog eens, maar AZ hield vast aan de eerdere transfersom. Technisch directeur Marcel Brands heeft uiteindelijk zelfs geprobeerd om geld los te weken bij investeerders buiten de club, maar dat mocht niet baten.

Komende zomer gaat PSV waarschijnlijk een nieuwe poging doen om Maher in te lijven. De verwachting is dat ook Ajax zich dan in de strijd mengt. Zelf liet de voetballer al weten naar één van beide clubs te willen vertrekken. Bron: Voetbalprimeur.nl

2 Comments

  1. iPjotr

    6 februari 2013 at 18:05

    Gemeentehuis van eindhoven verkopen :-))

  2. De echte supporter

    8 februari 2013 at 09:24

    bedelen is ook een oplossing. dan kunnen ze nu vast beginnen

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>