Maher: ‘Dan maar wachten tot de zomer’

By
Updated: februari 1, 2013

AZ heeft donderdagavond de deur stevig dicht gehouden toen PSV voor een laatste keer aanklopte voor Adam Maher. Technisch directeur Marcel Brands kreeg een duidelijk antwoord van zijn collega Earnest Stewart.

“Wij hebben ze laten weten dat we geen zaken wilden doen. Dat hebben we ook Adam zelf en zijn zaakwaarnemer laten weten”, aldus Stewart tegenover De Telegraaf. AZ twijfelde sterk aan de intenties van PSV. De club uit Eindhoven leek niet serieus zaken te willen doen. De Alkmaarders vroegen meermaals om een officieel schriftelijk bod, maar dat bleef uit.

Maher reageerde gelaten op het uitblijven van de transfer, maar blijft op en top professioneel: “Dan maar wachten tot de zomer. Ik richt me de rest van het seizoen volledig op AZ en wil belangrijk blijven voor het team. De doelstellingen die we in de winterstop hebben opgesteld, wil ik halen.” Bron: Voetbalprimeur.nl

9 Comments

 1. Jeroen

  1 februari 2013 at 10:21

  Transfer komt vanzelf wel! Ik blijf echter hopen op een buitenlandse club. Ik snap werkelijk waar echt niet wat je in Eindhoven moet zoeken..

 2. Azforever

  1 februari 2013 at 10:23

  Het blijft knap hoe hij zich opstelt. Hulde

 3. Mark

  1 februari 2013 at 10:51

  Blijft me verrassen dat we nog geen interesse uit engeland of duitsland of lagere regionen uit spanje, italië, Rusland hebben.

 4. Jay

  1 februari 2013 at 11:37

  De clubs zullen in de zomer in de rij staan voor Maher, gok ik. Met een beetje mazzel komt er een Engelse of Duitse club die rond de 15 miljoen voor hem neerlegd. Dan is deze beslissing helemaal goed geweest!

 5. oma

  1 februari 2013 at 11:39

  gelijk heb je,speel je in de kijker bij een goede buitenlandseclub,daar schiet je meer mee op.
  als je naar psv gaat daar zal je niet door ontwikkelen,dan beter naar ajax.
  als je naar psv gaat dan kan je beter bij az blijven.

 6. oldfan

  1 februari 2013 at 12:10

  PSV wilde voor zo weinig mogelijk geld er zo voordelig mogelijk uit komen. Bij AZ zit een goed management die zich niet laat bedotten. Verstandig besluit om ook voor je eigen belangen op te komen. Maher gaat zijn begeerde transfer krijgen in de zomer bij hopelijk een goede club die met de volle poet over de brug komt. Dat geeft Maher het gevoel gewenst te zijn en AZ financiele armslag om een waardige vervanger te zoeken. Daar is nog een half jaar voor nodig om spelers te bekijken die in dat profiel passen.
  Voor Maher hoop ik alleen maar het allerbeste en hoop dat hij zijn woord houdt door zich maximaal voor onze club in te zetten. Dat zal hem alleen maar meer belangstelling opleveren.

  • De echte supporter

   1 februari 2013 at 12:51

   Oldfan volledig mee eens. maar hij moet nu eens ophouden dat hij weg wilt, dat weten we nu wel. ik hoop echt dat hij zich tot het einde blijft inzetten. Ook als we onverhoopt de finale van de beker tegen psv hebben.

 7. iPjotr

  1 februari 2013 at 13:47

  En mochten we onverhoopt door toedoen van 020 of PSV niet de beker winnen, en daarom europees missen , verhogen we de huidige transferprijs met 5 miljoen 🙂

 8. De Zuid Amerikaanse AZ fan a.k.a. KeesK

  5 februari 2013 at 16:03

  In Eindhoven verwachten ze ‘vals’ spel van Ajax deze zomer:
  http://www.parool.nl/parool/nl/4164/EREDIVISIE/article/detail/3388435/2013/02/04/Ajax-zal-De-Telegraaf-wel-weer-gebruiken-voor-Maher.dhtml
  Wat een zielenpieten daar in Eindhoven… pfff

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *