‘AZ heeft goede hoop om Altidore te behouden’

By
Updated: januari 29, 2013

AZ denkt topschutter Jozy Altidore ook na de winterstop op de loonlijst te hebben staan. De formatie uit Alkmaar laat via technisch directeur Earnest Stewart weten dat de kans dat de Amerikaanse doelpuntenmaker in januari 2013 uit Nederland zal vertrekken gering is.

Stewart liet aan NUsport duidelijk verstaan wat zijn plannen zijn met Altidore: “Wij geven nooit een prijsindicatie. Wij hebben daarom geantwoord dat er dan eerst een schriftelijk bod moet worden gedaan op Altidore. Dat is vervolgens niet gebeurd. Of dat bod nog kan komen? Dat zou kunnen. Maar de kans dat we Altidore nog verkopen voor de 31e januari is heel klein.”

Vanuit het buitenland zou wel interesse zijn voor de diensten van de aanvaller. Vooralsnog lijken de buitenlandse formaties slechts geïnteresseerd en nog niet van plan om een bod te plaatsen bij de formatie van trainer Gertjan Verbeek. Bron: Soccernews.nl

2 Comments

 1. De Zuid Amerikaanse AZ fan a.k.a. KeesK

  29 januari 2013 at 20:18

  Ik zie Altidore nog niet zo snel vertrekken simpelweg omdat hij zo veel te danken heeft aan AZ dat hij zich wel twee keer bedenkt om het weer ergens anders te mogen proberen. Hij had zich niet nog een misstap kunnen veroorloven. Natuurlijk heeft ook hij zijn prijs en is niemand onvervangbaar. Al met al past hij wel goed in het beleid van AZ om spelers beter te maken en door te laten stromen dus we zien wel wanneer de tijd rijp is daarvoor. Toch zou het ook aardig zijn als een speler gewoon weer eens wat jaren achter elkaar schittert in Alkmaar. Hij lijkt me daar een mooie speler voor.

  • Jeroen

   29 januari 2013 at 20:44

   Altidore zal het seizoen zeker afmaken, maar vergeet niet dat Villareal stopt met betalen van zijn salaris vanaf aankomende zomer. Ik denk dus wel dat hij zal vertrekken. Tenzij AZ en hij er uit gaan komen met een beter voorstel waar beide partijen beter van worden. Ik hoop het wel, want Jozy past wel erg goed bij AZ.

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *