Scheringa wil Ferguson/Hiddink constructie voor Van Gaal

By
Updated: april 18, 2009
Scheringa wil Ferguson/Hiddink constructie voor Van Gaal

De voorzitter van AZ, Dirk Scheringa, wil er alles aan doen om de huidige succesvolle coach langer in Alkmaar te houden. In principe loopt het contract medio volgend jaar af, maar Scheringa denkt aan een Ferguson/Hiddink model om hem langer in Alkmaar te houden.

“Binnenkort gaan wij met Louis praten over een rol zoals Alex Ferguson heeft bij Manchester United, in combinatie met een regeling zoals Guus Hiddink die nu heeft.”

De voorzitter doelt dan ook op een bondcoachschap en een langdurige functie als hoofdtrainer bij AZ. “Wij zijn op de hoogte van de wens van Louis om nog aan de slag te gaan als bondscoach. Omdat wij de beste mensen op de beste plaats willen hebben, zijn wij best bereid daar een oplossing in te vinden,”aldus Scheringa.

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *