Verbeek over eventuele transfer Maher: ‘Als er geen geld is, is het moeilijk kopen’

By
Updated: januari 29, 2013

Gertjan Verbeek heeft als trainer wel eens vervelende laatste weken van de transfermarkt meegemaakt, dit keer denkt hij echter niet dat hij verrast zal worden door het vertrek van een dragende speler. AZ-middenvelder Adam Maher staat in de belangstelling van PSV, de oefenmeester rekent er echter niet op dat de Eindhovenaren het gewenste bedrag op tafel leggen.

“Er zal bij Adam misschien hoop gloren als PSV nog een speler zou verkopen de komende dagen, want nu hebben ze geen geld”, zegt Verbeek in gesprek met het Algemeen Dagblad. “Dat is Adam ook wel duidelijk. Het is leuk dat ze interesse hebben, maar als er geen geld is, is het moeilijk kopen. Ik ga ook niet naar de supermarkt als ik geen geld bij me heb.”

“Maar ik zit lang genoeg in de voetballerij om te weten dat er altijd wat kan gebeuren”, vervolgt Verbeek zijn verhaal. “Zo ben ik bij Heerenveen een keer plotseling 26 doelpunten kwijtgeraakt toen Samaras en Huntelaar vertrokken.” Bron: Voetbalprimeur.nl

4 Comments

 1. Michiel

  29 januari 2013 at 14:22

  Bullshit, dan had PSV net zo goed Wijnaldum in de deal kunnen betrekken met AZ om Maher los te weken.

  • Jeroen

   29 januari 2013 at 14:42

   Wijnaldum zal nooit bij AZ willen tekenen en spelen. Dat is voor hem financieel een behoorlijke stap terug.

 2. De Zuid Amerikaanse AZ fan a.k.a. KeesK

  30 januari 2013 at 14:21

  UIt het AD:
  PSV waagt ultieme poging voor Maher
  PSV gaat morgenavond een ultieme poging ondernemen om Adam Maher los te weken bij AZ. Dat twittert Eindhovens Dagblad-verslaggever Rik Elfrink zojuist. De verwachting is dat de international tussen de 6,5 en 10 miljoen euro moet kosten.

  Ik ben zoooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo enorm teleurgesteld in die Brands en consorten. Ik mag hopen dat AZ ze nog verder op de pijnbank legt en er de volle twaalf miljoen knaken voor vraagt als laatste minuut bonus.

  • Jeroen

   30 januari 2013 at 14:26

   PSV gaat echt niet ineens 10 miljoen neerleggen hoor. Verwacht gewoon dat Maher tot de zomer in Alkmaar blijft.

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *