Verbeek snapt niks van vertrekwens Boymans

By
Updated: januari 28, 2013

Boymans heeft de overstap gemaakt naar NEC om zo meer aan spelen toe te komen. De spits van AZ was op een zijspoort belandt en had geen uitzicht op een andere rol. Toch snapt Verbeek weinig van zijn vertrekwens en is dan ook enigzins teleurgesteld.

“Van het vertrek van Boymans snap ik helemaal niks”, ging Verbeek verder. “Hij was bij zijn komst akkoord gegaan met de rol van pinchhitter. Daarna is hij de meerderheid van de tijd geblesseerd geweest. Dan moet je niet aankomen met het verhaal dat je te weinig speeltijd krijgt. Die kritiek van hem is niet terecht. Afijn, klaar. Dan ga je weg. Het individu gaat niet boven het teambelang.”

5 Comments

 1. Jeroen

  28 januari 2013 at 15:36

  Ach denk dat we beter af zijn als hij vertrekt. De wedstrijden die hij heeft gespeeld vond ik hem echt niet overtuigen. Kortom, laten we dan maar iemand aantrekken met meer potentie… of eens kijken of we iemand in de jeugd hebben die op die positie kan spelen?

 2. Jay

  28 januari 2013 at 16:45

  AZ heeft Johannsson gekocht, die moet alleen nog medisch gekeurd worden en dan is het officieel.

 3. remco

  28 januari 2013 at 22:45

  volgend seizoen vertrekt altidore dit is zijn vervanger
  volgend seizoen zal denk ik die spits van den bosch gehaald worden of luckassen wordt pinchitter

 4. De Zuid Amerikaanse AZ fan a.k.a. KeesK

  28 januari 2013 at 23:13

  Ruud Boymans is er gewoon achter gekomen dat hij spits nummer één wil zijn en geen nummer twee achter Altidore. Als hij zich niet in die rol kan vinden kan hij beter verkassen inderdaad of alsnog gaan studeren. Het is te hopen dat Altidore gewoon zo doorgaat want dan is het niet zo belangrijk wie er op de bank zit.

 5. iPjotr

  28 januari 2013 at 23:56

  Ruud, bedankt voor je inzet, veel sterkte bij je terugkeer in de anonimiteit

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *