Verbeek ziet Maher liever naar Arsenal vertrekken

By
Updated: januari 28, 2013

Gertjan Verbeek vindt het onnodig dat Adam Maher een tussenstap wil maken bij een club als PSV. Volgens de trainer van AZ is zijn pupil rijp voor een Europese topclub als Arsenal.

“Ik denk dat Arsenal een prima omgeving voor hem is”, zei Verbeek bij Studio Voetbal. “Met Arsène Wenger, die dit soort jongen talenten al vaker heeft begeleid. Ik denk dat hij daar heel goed tot wasdom kan komen. Met Robin van Persie is het ook goed gekomen.”

Maher is in korte tijd uitgegroeid tot één van de beste voetballers van de Eredivisie. De middenvelder wil de stap naar PSV maken, maar vooralsnog lijkt het een utopie dat de Eindhovenaren deze winter aan de vraagprijs van AZ gaan voldoen. Maher blijft kalm en dat verdient volgens Verbeek ‘een groot compliment’.

“Want Adam is een jongen die nog twintig jaar moet worden en in een heel korte tijd heel veel heeft meegemaakt: een uitverkiezing voor het Nederlands elftal, maar ook belangstelling van andere clubs”, aldus Verbeek, wiens club naar verluidt blijft vasthouden aan de vraagprijs van tien miljoen euro. De transfermarkt sluit donderdag. Bron: Voetbalprimeur.nl

2 Comments

 1. i.pjotr3

  28 januari 2013 at 12:15

  Wijze woorden van GJ! Een mooie carriere voor Ad8m, een mooi bedrag voor AZ, en geen club in nederland sterker gemaakt!

  • De echte supporter

   28 januari 2013 at 20:42

   Ik ben het volledig mee eens

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *